De talentjes van JO7 hebben vandaag deelgenomen aan het toernooi van Urmondia.
Team 1 deed mee in de JO7 poule.
Wat een fantastische opening van het toernooi. 1 voor 1 tikte Rep, Noud, Kyon en Pim de doelpunten binnen. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 12-1 !! Wat een mooi voetbal hebben de heren laten zien.

Zowel verdedigend als aanvallend speelden ze geweldig. De fantastische schoten van afstand, het geweldige verdedigende werk van alle spelers, de bal op het juiste moment mee naar voren nemen, of juist even uittikken voor de rust en veiligheid. Een voorzichtig samenspel werd vandaag al vaak gezien. In totaal zijn 3 wedstrijden gewonnen en 2 net niet gewonnen. Een geweldige beker is dubbel en dik verdiend.

Team 2 deed mee in de JO7lager poule.

Rik, Mara, Izzy en Jamila hebben laten zien wat ze kunnen. Rik die zijn eerste toernooi ooit speelt, legt er zomaar een paar doelpunten in! Het waren kei spannende wedstrijden die vaak lang gelijk op gingen. Na flink wat geroep van de supporters, hebben ook de kanjers het volgehouden om 5 geweldige wedstrijden te voetballen. En zelfs de eerste plek te behalen! Met een beker die bijna groter is dan hunzelf, mogen ze super trots zijn op de prestatie van vandaag.

De trainers zijn echt mega trots op jullie!! Beide teams zijn boven zichzelf uitgestegen vandaag. Dat beloofd nog wat voor komend seizoen...... De eerste wedstrijd van de competitie hebben we ook al met winst afgesloten.
de ster JO7 toernooi urmond1
de ster JO7 toernooi urmond2

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht