Wedstrijdverslagen

De talentjes van JO7 hebben vandaag deelgenomen aan het toernooi van Urmondia.
Team 1 deed mee in de JO7 poule. 
Wat een fantastische opening van het toernooi. 1 voor 1 tikte Rep, Noud, Kyon en Pim de doelpunten binnen. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 12-1 !! Wat een mooi voetbal hebben de heren laten zien.

Zowel verdedigend als aanvallend speelden ze geweldig. De fantastische schoten van afstand, het geweldige verdedigende werk van alle spelers, de bal op het juiste moment mee naar voren nemen, of juist even uittikken voor de rust en veiligheid. Een voorzichtig samenspel werd vandaag al vaak gezien. In totaal zijn 3 wedstrijden gewonnen en 2 net niet gewonnen. Een geweldige beker is dubbel en dik verdiend.

Team 2 deed mee in de JO7lager poule.
 
Rik, Mara, Izzy en Jamila hebben laten zien wat ze kunnen. Rik die zijn eerste toernooi ooit speelt, legt er zomaar een paar doelpunten in! Het waren kei spannende wedstrijden die vaak lang gelijk op gingen. Na flink wat geroep van de supporters, hebben ook de kanjers het volgehouden om 5 geweldige wedstrijden te voetballen. En zelfs de eerste plek te behalen! Met een beker die bijna groter is dan hunzelf, mogen ze super trots zijn op de prestatie van vandaag.
 
De trainers zijn echt mega trots op jullie!! Beide teams zijn boven zichzelf uitgestegen vandaag. Dat beloofd nog wat voor komend seizoen...... De eerste wedstrijd van de competitie hebben we ook al met winst afgesloten.
de ster JO7 toernooi urmond1
de ster JO7 toernooi urmond2

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

SoccerChallenge2017 left

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

fysiovision links

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.