Wedstrijdverslagen

Op de 2e dag van de meteorologische herfst in het jaar des heeren 2017 ging het bekeravontuur van onze kleppers van de Jeugd Onder 11 (4) van start. Na een intensieve trainingsweek verzamelden we op de VIP parkeerplaats voor stadion ’t Hètje. Navraag leerde dat de trainers (sir Roger Delacroix en zijn bekwame secondanten Thei Cleuskens en Raymond Heuts) een goed gevoel hadden over de mate waarin hun team klaar zou zijn voor weer een jaar strijd op het hoogste toneel. Dat zelfvertrouwen gaf hen de moed om ook 2 fotografen mee te vragen naar de seizoen ouverture  tegen de leeftijdsgenoten van Daalhof. De fameuze Marja C. van het vooraanstaande damesblad Linda en ras kunstenaar Richard R. van het bekende mannenblad Playboy gaven daarom acte de présence.

lees het verslag knop 200

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.