Vendaog de ierste wedstrijd veur de mennekes en vruikes van 08. Um 9.15 mooste veer verzamele op de parkeerplaots bij de Ster. Ederein waor sjoen op tied. De selectie bestoond oet 5 mennekes en 2 vruikes. Gezamelik reejen veer naor usse tegenstander vaan vendaog. Dat waor vv sanderbout. Toen veer in de kleidkamer us ginge umkleide waor al hiel snel dudelek dat dees ploog gein kiepersprobleem geit kriege want op de vraog  wee welt kiepe ,stook eeder ziene vinger op. Daoroum twie kiepers aongesteld die dees wedstrijd moogte kiepe.

Mirre zou de ierste helft kiepe en Sam de twiede. Achteraof waore de spelregels neet bekind bei vv Sanderbout en hubbe ze 4 helfte gespeuld. Dus aogh 4 kiepers gebruuk.Noadat veer de warming up hadde gehad en de bespreeking wie veer usse tegenstander zouwe bestrijden kosj de wedstrijd beginnen. Alles waor nuij veur  de mieste vaan us, bahalve Jari had al un jaorke ervaring. Naor un paar menuute waor ut al dudelek dat usse tegenstander( pas begos en aogh un paar 4 jaorige en 5 jaorige in ut team hadde) dat ut unne mekkelike daag zou weure. De ierste helft waor de russtand al 4-0.  Aofgeprooke mit de treiners vaan hun dat ze alle 9 mit moogte spulle, umdat ut versjil errug groet waor. Nao 10 menuute woord gewisseld vaan helft en vaan kieper. Toen dees 10 minuute veurbeij waore dachte veer dat veer gewonne hadde met 7-0. De leidsmaan kwaom vrolek vertelle dat er Ranja in de kleidkaamer stond en dat veer dernao weer weijer gingen voetballen. Oonder het genot vaan de Ranja kwaome ze al vraoge wee mog  kiepe. Ida en Jari wilde aogh nog un helf  kiepe. Djenaro waor un bitsje teleurgesteld en met hum aofgesprookke dat heer de penalties mog kieppe en dat voond her good. Umdat de mieste auwers nog aon de thee en koffie zaote begonnen veer aon de derde helft. Deze luup get aanders es beij de mieste seniorelftallen. De tegenstander kwaon veur de ierste kier veur de goal  en maakte 7-1. De leitste helft ging in beij de stand vaan 10-1. In dees helf moos Mirre aogh eeve aon de kant koume zitte. Op en geeve momint zeet ze Trainer die speulle met 9 teege us 6kes. Weit neet vaan wee ze dit heet mer kumt bekind veur in de familie(hub iech huure vertille). De eindstand vaan dees ierste voetbalochtend vaan us mennekes en vruikes waor geeindig met un 13-1 euverwinning. Klasse !!!!!

Goalgetters vaan deze daag zien: Ida 2 kier, Mirre 2 kier, Jari 2 kier, Djenaro 2 kier, Sam 4 kier en Djaydo   1 kier.