Het was een geweldig seizoen voor trainer Tom en de zijnen. Geen wedstrijd uit handen geven, een gelijk spelletje om sfeer er in te houden maar verder nette en veelal overtuigende uitslagen om waardig kampioen mee te worden.

de ster c2 kampioen 2016 17 web2

Geheel op eigen kracht wisten de jongens van de C2 de titel binnen te halen. Met een overtuigende laatste wedstrijd tegen de Slekker Boys (en girls), stand 8-3, mag het kampioenschap gevierd worden.

de ster c2 kampioen 2016 17 web

Namens de gehele Ster: proficiat! Geniet ervan!