Hoewel sommige teams nauwelijks stil gelegen hebben zijn er ook die de winterstop en carnaval nog flink uit de benen moesten lopen. Maar er wordt in elk geval weer volop gevoetbald nu voor de jeugdteams de competitie weer van start is gegaan. Veel teams hebben een nieuwe indeling waardoor ze zwaarder of juist lichter gaan spelen. Met veel trots zullen we in elk geval de JO9-1 volgen die in de zware hoofdklasse gaan spelen.
Maar we zullen al onze teams volgen en zo vaak mogelijk via de website of Facebook in beeld en geschrift de nodige aandacht geven.

Kijk daarom ook af en toe via het 'Film Archief' menu naar het bewegend materiaal.
In elk geval geldt voor iedereen, van selectie tot de allerkleinste minipupillen: heel veel plezier, respect en sportiviteit!
Hier alvast wat sfeerbeelden van afgelopen weekend.

de ster stein 317 1
Een beetje 'pep-talk' na de zware carnavalsweek (JO11-4).

de ster stein 317 2Tempo zit er alweer lekker in (JO11-5).

de ster 317 3Bo gaat tot het uiterste en probeert de bal nog uit de keepershandschoen te koppen maar het mocht niet baten (VR1).

de ster 317 5Ook Samantha strand in de keepershandschoenen, gevaarlijk dichtbij, maar geen doelpunt (VR1).

de ster 317 6De '0' wordt op de valreep nog weggepoetst, maar was in deze wedstrijd tegen Hulsberg niet voldoende (VR1).

de ster 317 4Ook de mannen waren zondag in actie te zien tijdens hun training.

hallenmasters left banner