Dit weekend begon voor De Ster JO9-1 de voorjaarscompetitie. Na het kampioenschap in de 1e klasse werd het team nu ingedeeld in de hoofdklasse. De eerste wedstrijd stond er meteen een warm welkom in de nieuwe klasse op het programma, want er moest worden gevoetbald tegen Roda JC JO9-1.

Er werd gespeeld op trainingscomplex Kaalheide op een kunstgrasveld dat nogal aan de harde kant was. Keeper Warre kan daarover meepraten want hij heeft op zaterdagmiddag kilometersver geschreeuwd toen papa en mama de korrels uit zijn geschaafde elleboog peuterden…

lees het verslag knop 200

jo9 1 b

grote clubactie steundester banner links