Zaterdag 3 december stond de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma. Dit is de thuiswedstrijd tegen Alfa Sport F4. vanaf het begin is duidelijk dat de tegenstander fysiek wat sterker is. Achterin stuurt onze rots in de branding “mij maak je niet bang”Lucas zijn team aan en gaat voorop in de strijd. In ons doel staat Siem weer een wereldpartij te keepen. De ene na de andere bal ranselt hij uit het doel. Desondanks slaagt Alfa Sport er toch in via drie vlot lopende aanvallen 3 maal te scoren en de stand op 0-3 te zetten.

onder aanvoering van een zeer gedreven Jari gaan onze toppers nog feller de duels in om zo te proberen zelf ook te scoren. Met enkele mooie rushes langs de zijkanten zijn het Messi Jari en magische Mex die voor het nodige gevaar vormen. Ook onze eigen terriër Nik zorgt ervoor dat achterin de nodige ballen afgepakt worden en dat er dan vervolgens met een mooie pass een goed vervolg aan word gegeven. Op het middenveld nemen dynamische Dex en technische Aiko het heft in handen en maken het de tegenstanders steeds moeilijker om tot goed voetballen te komen. Voorin heeft de tegenstander handen en voeten nodig om om de sluwe spits Ashley in bedwang te houden. Vlak voor rust scoort de tegenstander nog 1 keer en het staat 0-4. Na de ranja en de peptalk van de trainers zijn onze toppers klaar voor de tweede helft.

in de tweede helft wil Aiko zijn keeperskunsten tonen en hij wisselt van plek met Siem. Snel na rust scoort Alfa Sport 3 keer en het staat 0-7. Siemtastische Siem wint elke tweede bal op het middenveld en zorgt voor een snelle spelhervatting. Met een geweldige lob bal passeert fabuleuze Jari de keeper, maar helaas spat de bal op de lat. Net geen goal maar wel een geweldige actie. et enkele sublieme katachtige reflexen houdt Aiko zijn doel schoon. Helaas blijkt de tegenstander ook verbaal onze toppers onder te sneeuwen “gelukkig gebruiken onze toppers deze testen niet”. Op het laatst scoort de tegenstander nog 1 keer en wordt de eindstand 0-8. Toppers wat zijn jullie dit half seizoen gegroeid. Iedereen van jullie is enorm vooruit gegaan. Ik ben super super trots op jullie. Dank jullie wel voor de super leuke eerste seizoenshelft en ik verheug me op een minst net zo leuke tweede seizoenshelft. Ook wil ik de medetrainers Jorg & Stefan bedanken voor de hele leuke seizoenshelft. Als laatste ook alle ouders hartstikke bedankt voor jullie steun en support zonder jullie zijn we nergens.

Groetjes Erwin

hallenmasters left banner