Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden in 6 dagen, maar de beloning mocht er ook zeker zijn. Want na een zwaarbevochten gelijkspel in en tegen Susteren JO9-1 op maandag, en een fantastische ervaring op donderdag, in de vorm van een wedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion tegen Roda JC JO9-1, werd vandaag het kampioenschap binnengehaald via een 2-0 overwinning op Sittard JO9-1!

lees het verslag knop 200

De Ster JO9 1 pakt kampioenschap

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht