Vandaag stond de uit wedstrijd tegen koploper Schinveld F3 op het programma. Vanaf de aftrap laten onze toppers zien dat ze niet van plan zijn om as kanonnenvoer te dienen vandaag. In het doel laat onze nationale doelman van 2025 Siem zien dat hij alle facetten van het keepersvak uitstekend beheerst. Schinveld laat zien dat ze niet voor niets koploper zijn. Met 2 mooie aanvallen zetten ze de score op 2-0.

de ster jo9 4 1Na een uitmuntende pass van kilometervreter Bram is het onze eigen Messi Jari die op zijn eigen Jariaanse wijze de 2-1 scoort. Achterin is het onze eigen Jean-Paul van Gastel “Lucas” die uitstekend leiding geeft aan de verdediging en voorop  gaat in de strijd. Ook onpasseerbare Nik laat met zijn vlijmscherpe acties zien dat hij niet van plan  is de tegenstander zo naar te laten passeren. op het middenveld laat onze grote kleine man dynamische Dex steeds meer technische hoogstandjes zien. Helaas slaat voor rust Schinveld nog 2 keer toe en staat het 4-1.
de ster jo9 4 2de ster jo9 4 3
We gaan het kleedlokaal in, drinken wat ranja en gaan het veld weer in. Onze alleskunner magische Mex is vandaag overal op het veld te vinden en er is bijna geen enkel duel dat hij verliest. Door onze toppers word voor elke millimeter gestreden. Schinveld scoort ondertussen nog vier keer en het staat 8-1. Voor in laat ons magische A2 duo Aiko en Ashley zien over de nodige technische kunsten te beschikken. Amazing Aiko speelt verschillende keren zijn tegenstander zoek en onwaarschijnlijke Ashley schroomt ook de duels niet. Mede door het klasse keeperswerk van Nik lukt het Schinveld steeds moeilijker om te scoren. Een super gedreven Siem pakt bijna elke bal van de tegenstander af om er vervolgens een aanval mee op te starten. Op het laatst slaat Schinveld nog twee keer toe en bepaalt de eindstand op 10-1. Toppers jullie groeien met de week en jullie enthousiasme is aanstekelijk en ik ben geweldig trots om jullie trainer te mogen zijn. Op naar volgende week!!!

groetjes Erwin