Afgelopen zaterdag 19 november speelde de Ster C1 voor de beker tegen het in de derde divisie spelende Scharn uit Maastricht. Ze wonnen verdient met 3-0. De Ster had zich duidelijk voorgenomen het klasseverschil te compenseren met wat de Duitsers het beste omschrijven als “Kampfgeist” en de gasten werden overrompeld. In de 1e helft golfde het spel op en neer met kansen voor beide teams maar de Ster hield goed stand tegen het bal technisch beter voetballende Scharn.

Na rust scoorde Roan uit een messcherpe counter  de 1-0 en een sensatie hing in de lucht. Scharn voerde de druk op maar een aantal geweldige reddingen van Dylano, een bal via de onderkant van de lat weer terug in het veld en een bal van de doellijn gekopt door Bjorn hielden de Ster in de wedstrijd. Doordat Scharn achterin een tegen een ging spelen wist Fynn nog 2 maal te scoren en werd de uitslag  uiteindelijk bepaald op 3-0.

Het was een geweldige teamprestatie waarin iedereen voor elkaar tot het uiterste ging. Dit toont wederom aan dat met de juiste instelling en werklust ook sterker geachte tegenstanders verslagen kunnen.

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen