Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Geleen-Zuid J-09 F6. Gekleed in de zeer mooie nieuwe shirts gaan onze toppers de strijd aan. Al in de eerste minuut na een mooie steekpass van onze Dynamische middenvelder Magic Mex is het onze rots in de branding die voor de duivel niet bang is “Super Lucas” die met een geweldig schot de 0-1 scoort. ook Geleen Zuid krijgt enkele kansen maar met katachtige reflexen houdt Aiko het doel schoon.

jo9 4cVervolgens stuurt Jari met een pass zoals alleen Messi ze kan geven onze Superspits Ashley diep. Die zet vervolgens een sprint in haar tegenstanders verbaasd achter latend. Dan scoort ze op een manier zoals alleen Gaston Pereiro van PSV dat kan. Het staat 0-2. Alle vierhonderd meegereisde supporters zijn door het dolle heen en scanderen haat naam. Wat ben ik trots op mijn meisje. We gaan verder en als een terriër bijt onze kleinste man Mega Dex zich vast in de tegenstander. Mede door zijn fel spel komt Bram in balbezit en met een kiezelhard afstandsschot scoort Bram als ware hij Christiano Ronaldo de 0-3. We gaan rusten de toppers zijn uitzinnig van vreugde en rennen naar de trouwe supportersschare.

jo9 4dWe drinken ons wat koude ranja en maken ons op voor de tweede helft. Onder aanvoering van een zeer gedreven Nick haan onze toppers de strijd aan. Het is echter de tegenstander die als eerste twee keer scoort en zo de stand op 2-3 zet. Geleen Zuid blijft aandringen maar onze Mega topper Siem toont keepers talenten waarmee Danny Blind in een keer van zijn keepers probleem verlost is bij het Nederlands Elftal. Mede door Siem zijn subliem keeperswerk houden we de stand op 2-3. Dan is het ons Mega talent fantastische Jari die met een snelheid langs de kant flitst (gelukkig stond er geen politie langs de kant anders kreeg hij gegarandeerd een bekeuring) om het vervolgens op sublieme wijze af te ronden. De eindstand wordt bepaald op 2-4. Yesss Hiep Hiep Hoera hier is het feestje de 1e overwinning is binnen. toppers ik ben trots op jullie en geweldig om te zien hoe jullie al gegroeid zijn als team. Ook de ouders en medetrainers bedankt voor jullie enthousiasme en toewijding. Samen zijn we een super team. bedankt en op naar de volgende wedstrijd.

Groetjes Erwin

hallenmasters left banner