Zaterdag 22 oktober stond de uitwedstrijd tegen SVM JO9-2 op het programma. bij het betreden van het veld bleken sommige spelers wel erg groot te zijn bij de tegenstander. Vol goede moed gaan onze toppers van start. al snel is het SVM dat de 1-0 scoort. Met twee snelle flitsende acties scoren ze nog twee keer en het staat 3-0. in het doel laat fantastische Lucas met enkele ongelooflijke reflexen zien het keepersvak te verstaan. na een sublieme actie is het onze eigen Messi Jari die op sublieme wijze de 3-1 scoort.

jo9 4aAchterin laat onze eigen rots in de branding, onze bikkel Nick zien steeds beter en beter te worden. Onze toppers vechten voor wat ze waard zijn en krijgen enkele kleine kansjes. Maar het is helaas de tegenstander die via drie snelle aanvallen de stand op 6-1 zet. op het middenveld is het onze strijder Siem die met enkele Siemtastische acties menig tegenstander te slim af is. Na een schitterende pass van dynamische Dex is het magische Mex die scoort op een wijze waar Christiano Ronaldo alleen maar van kan dromen. De ruststand wordt hiermee bepaalt op 6-2.

jo9 4bDe tweede helft gaat beginnen en onze multifunctionele Mex gaat nu zijn keeperskunsten tonen. Voorin laat onze technische super speler Aiko met menige artistieke hoogstandjes de tegenstander vol verwondering achter. Nu blijkt dat het fysieke verschil onze toppers toch opbreekt en via enkele afstandsschoten scoort de tegenstander snel acht keer en de stand is 14-2. op het middenveld laat onze enige dame “Amazing Ashley” in het veld zien steeds beter en beter te worden en het menig jongen het heel moeilijk te maken. Onze toppers blijven voor 200% vechten voor elke bal ondanks de grote achterstand. Heel veel respect hiervoor en voor ons als trainers is er nu toch al progressie in ons geweldig leuke team te zien. Helaas is het alleen nog SVM die scoort en de eindstand wordt 15-2. Toppers bedankt voor jullie tomeloze inzet en spelvreugde. Hiervoor ben ik trainer geworden om met zo een enthousiaste groep te mogen werken. Ik ben super trots op jullie!

groetjes Erwin