In een wedstrijd, die eigenlijk geen moment een echte wedstrijd was, won De Ster JO9-1 met 17-0 van MBC’13. Het heeft weinig zin om al te veel woorden te wijden aan zo’n wedstrijd, maar de ploeg mag wel een compliment krijgen dat ze de hele wedstrijd bleef voetballen als team en niet overging tot egoïstisch spel. Daarnaast waren er vandaag een heel aantal mooie passeeracties te zien van werkelijk iedere speler.

Ook mochten Lucas, Noud en Bart vandaag hun eerste doelpunt van het seizoen vieren. Ook Warre scoorde er vandaag 1, Sjoerd scoorde er 2 en topscorers Niels en Kyano scoorden er vandaag weer respectievelijk 5 en 6. In de weekenden rondom de herfstvakantie staan er voor de JO9-1 ook twee wedstrijden op het programma. Op zaterdag 29 oktober wordt er voor de beker gespeeld tegen SV Meerssen JO9-1 en op zaterdag 22 oktober is er een oefenwedstrijd ingelast tegen FC Geleen Zuid JO9-2. Die laatste ploeg is, net als onze eigen ploeg, koploper in haar 1 e klasse en belooft dus een mooie tegenstander te worden, waartegen onze jongens zich de borst nat kunnen maken.

De trainers.

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen