Vandaag stond de verre verre uitwedstrijd tegen Sylvia. Nadat alle Tom Tom’s ingesteld waren konden we vertrekken. De eerste minuten was de tegenstander duidelijk beter bij de les. Na een vlot lopende aanval scoren zij dan ook de 1-0. Gelijk daarna scoren ze ook de 2-0. Met enkele goede reflexen zorgt keeper Aiko ervoor dat de stand  2-0 blijft. Na een zeer mooie individuele actie is het Lucas die werkelijk fantastisch scoort. Het staat 2-1. Onze toppers worden steeds sterker en sterker.

img1

En na een sublieme pass van fantastische Dex is het onze gastspeler Sam die op Messiaanse wijze de 2-2 scoort. Achterin neemt mega Lucas de ploeg bij de hand en stuurt ze naar voren. Over en weer zijn er kansen, maar het is Sylvia die als eerste scoren. Het staat 3-2. Nog voor rust laat Sam zijn klasse nogmaals zien en op Samtastische wijze scoort hij de 3-3 ruststand.
Na de tactische bespreking gaan onze toppers zich opmaken voor de tweede helft. Op het middenveld zijn het super Bram en onnavolgbare Mexx die de lijnen uitzetten en de ene na de andere aanval opzetten. De tweede helft staat er een keeper in de goal die met zijn katachtige reflexen zijn doel schoonhoud. Siem als je zo blijft keepen, denk ik dat Danny Blind jou snel gaat bellen om het keepersprobleem bij Oranje op te lossen. Uiteindelijk weet de tegenstander binnen korte tijd tweemaal te scoren en staat het 5-3. De tweede helft laat Nick zich van zijn beste kant zien en verovert meermaals de bal. Ook ons voetballend prinsesje Ashley gaat volop mee in de strijd. Ze is zo fanatiek dat zelfs de tegenstander hierdoor omvalt. Wat spelen onze toppers vandaag een super wedstrijd. helaas is het de tegenstander die als enige nog eens scoort en de 6-3 eindstand op het bord zet.

img2Meisje en jongens wat een top inzet en samenspel. Een speciaal woord van dank aan super Bram die ondanks het feit dat het zijn eerste wedstrijd was, speelde alsof hij dat al jaren doet. Toppers bedankt voor deze geweldige wedstrijd en op naar volgende week. Ook bedankt aan onze trouwe supporters die weer voor een geweldige sfeer zorgden.
Groetjes Erwin

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen