Wedstrijdverslagen

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen RKUVC F2 op het programma. Siem gaat de eerste helft keepen en na enkele katachtige reflexen zien dat hij niet bang voor de bal is. onder aanvoering van onze uiterst fanatieke en felle aanvoerder Olaf gaan onze toppers de strijd aan. al snel laat RKUVC zien dat ze al wat langer samen voetballen en via snel combinatie voetbal scoren ze al snel drie keer en het staat 3-0. Achterin laten Lucas en Nick zien net zo een solide verdedigers te zijn als Firgil van Dijk en Stefan de Vrij bij het Nederlands Elftal.

Op het middenveld laat vooral Mexx zich duidelijk zien als een echte terriër bijt hij zich vast in elke tegenstander om vervolgens dan snel het spel te verplaatsen en een aanval op te zetten. Na enkele kleine kansjes van onze toppers is het wederom RKUVC dat scoort en de stand naar 4-0 brengt. Grote bewondering is er ook voor Mega Dex die ondanks het feit dat de tegenstander ruim een kop groter is geen enkel duel schuwt. Wat een topper ben je Dex! Net voor rust scoort de tegenstander de 5-0. Onder het genot van een fris bekertje ranja wordt het strijdplan voor de tweede helft besproken. Vol goede moed beginnen onze toppers aan hun tweede helft. En voorin laat Aiko met enkele technische hoogstandjes de tegenstander naar stof happen. RKUVC gaat aanvallen en scoort de 6-0. de tweede helft laat de fantastische Siem zien dat hij een zeer goede middenvelder is die het duel niet schuwt en drang naar voren heeft. Powergirl Ashley probeert ook met enkele acties het spel van de tegenstander te ontregelen. Super Lucas laat ook zien dat hij over keepers kwaliteiten beschikt. Uiteindelijk weet RKUVC nog tweemaal te scoren en de eindstand op 8-0 te bepalen. Toppertjes ondanks het feit dat deze tegenstander duidelijk een maatje te groot was hebben jullie een geweldige inzet vertoont. Ben wederom weer heel trots op jullie.

Bedankt en tot maandag!
Groetjes Erwin

 

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.