Wedstrijdverslagen

Vandaag stond de 1ste wedstrijd van onze toppers op het programma. Een thuiswedstrijd tegen Amstenrade Jo9-3.
In het begin is het nog even wennen en met een mooi afstandsschot scoort Amstenrade de 0-1. Na een mooie pass van onze super sterke middenvelder Siem is het Mex die scoort zoals normaal alleen Messi dat kan en het staat 1-1. Achterin laat Lucas zien een rots in de branding te zijn samen met Super Nik is duidelijk dat ze niet bang voor de bal en of tegenstander te zijn.

Dan na een hele mooie indidviduele actie is het Dion die als een ware Christiano Ronaldo de 2-1 scoort. Voorin laten Aiko en Ashley zien ook heel veel plezier in het spel te hebben en met hun passes proberen ze hun teamgenoten in  stelling te brengen. In het doel houdt Joep met enkele katachtige reflexen zijn doel schoon. Dan na een mooie aanval slaagt Amstenrade er toch in te scoren en staat het 2-2.Na een mooie actie van snelle Dex krijgt Mex een kans om te scoren maar de keeper stopt zijn schot. Dan binnen een paar minuten scoort Amstenrade 3 keer en staat het 2-5. Onze toppers laten zich niet uit het veld slaan en onder aanvoering van een zeer gedreven Mex, Lucas en Siem op het middenveld gaan ze weer volop de aanval. Met de een geweldig afstandsschot is het Dion die de ruststand op 3-5 bepaald. Na een lekkere beker frisse Ranja maken ze zich klaar voor de 2de helft. Meteen vanaf de aftrap is het Dion die de 4-5 op sublieme wijze scoort. Ze gaan nog feller aanvallen en via een mooie pass van Magische Dex is het wederom Dion die scoort het staat 5-5. Over en weer zijn er kansen maar door zeer goed keeperswerk aan beide kanten blijft jet 5-5. Dan is het uiteindelijk Amstenrade die binnen 6 minutene 3 keer scoort en de tussenstand op 5-8 zet. Nog een keer rechten onze toppers hun rug en met een vernietigend schot scoort Dion zijn 5de goal van de dag en bepaalt de eindstand op 6-8. Jongens en meisje wat een leuke 1ste wedstrijd. Ik heb genoten van jullie spelplezier en inzet. Ik ben supertrots op jullie en onze geweldige supporters. Op naar de volgende wedstrijd Groetjes Erwin

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.