Wedstrijdverslagen

Er werd weer goed getoernooid dit weekend. De nodige Ster teams melden zich bij de diverse toernooien, keuze na de competitie in overvloed. Een aantal teams uit de jongste categorie koos voor het Kika toernooi van VV Sittard. Prachtig toernooiweer leverde nog mooiere wedstrijden. We keken naar teams die allemaal gegroeid zijn gedurende de competitie en daardoor goed aan elkaar gewaagd zijn. 

MiniF

In de competitie was het erg moeilijk om tegen de grote jongens en meisjes te kunnen op boksen. Toch lieten onze talenten mooie wedstrijden zien en lieten ze zich niet uit het veld slaan door flinke nederlagen. Vandaag hebben we ons 2de toernooi gespeeld. En weer hebben we heel wat wedstrijden mooi voetbal laten zien en zelfs gewonnen!! Zelfs teams waar we in de competitie van verloren, hebben we nu vet ingemaakt!  Vandaag werden we 2de in de poule en uiteindelijk 4de van het hele mini F toernooi.Vandaag maar met een klein deel van onze Selectie.  Goed gedaan Tijn, Rep, Sam en Kyon!

Zie voor meer foto's de Facebook pagina.
doelpunt
topscoorder
prijs

F3 en F6

De verassing zat het in de staart. Wie had gedacht dat de F3 en F6 het onderling moesten uitvechten en er zelfs penalty's nodig waren om tot een uitkomst te komen. De eerste en tweede plaats werden verdeeld onder de F6 en F3 in deze volgorde.
F3enF6

F1+F2 combinatie

Niet alle spelers van de F1 waren beschikbaar maar gelukkig konden er van de F2 een aantal toppers plaatsnemen in de selectie. Hierdoor werd het een mooie combinatie om voor de laatste maal als F team te spelen voordat de overstap naar de E wordt gemaakt. Vier teams moesten overwonnen worden waarbij De Ster geen enkel verlies leed. In de finaleronde moest het opgenomen worden tegen de hoofdklasser F1 van VV Sittard. In het toernooi bleef het nog 0-0, maar in de finale moest toch de meerdere bekend worden in VV Sittard F1 die dit toernooi won. Maar na deze hoofdklasser als tweede eindigen is een prestatie waar de F1-F2 combinatie van De Ster zich niet voor hoeft te schamen. 
groepsgevoel
zwaartegenf1
tevredenmetprijs

Penaltykoning

Jaiden Frenken sleepte nog een welverdiende persoonlijke prijs in de wacht. Hij wist met een paar schoten zijn concurrenten uit te schakelen. In uiterste concentratie en met de laatste restjes energie wist hij de bal drie maal langs de keeper te krijgen. Desgevraagd liet hij weten heel blij te zijn met zijn prijs en het jammer voor de concurrentie te vinden dat ze niets gewonnen hadden. 

Hein

Penalty kampioen

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.