De (voorjaars)competitie zit er weer op voor de F2, het ging weer veel te snel voorbij. Niemand wil op dit moment al stoppen en dat is een goed teken. Gelukkig wordt er voorlopig nog doorgetraind en staan er nog enkele leuke activiteiten op het programma. Denk daarbij aan een toernooi, een kamp, de Summermasters en nog een seizoensafsluiting met het team.

verslag1verslag2
Maar hoe hebben ze het er nu in de competitie vanaf gebracht?
De laatste wedstrijd moesten ze aantreden tegen de koploper. Voor De Ster stond alleen nog maar de eer op het spel en voor Limburgia de titel. Het werd een echte voetbalwedstrijd met bij vlagen goed voetbal van beide kanten. Uiteindelijk gingen de gasten met een 1-3 overwinning en de titel naar huis. De Ster deed niet echt onder voor de kersverse kampioen maar over de hele wedstrijd, wellicht ook over de hele competitie, was Limburgia net ietsje degelijker. Met opgeheven hoofd verloren en de eer met lof behouden. De trainers van Limburgia vonden onze boys en girls het beste team waar ze tegen gespeeld hadden en dat is voor iedereen die betrokken is bij de F2 weer een mooie opsteker. Het zijn toch woorden van collegatrainers die de laatste twee jaar (vorig jaar F4) herhaaldelijk terugkomen. Een flinke schouderklop waard voor alle spelertjes, trainers/leiders en ouders die het ook al twee jaar mogelijk maken dat de sfeer in de groep goed is. Klasse !!!
Tegen de nr. 2 werd er 0-0 gespeeld. Dat betekent dat de verschillen gewoon weer heel klein waren. Met een goede inzet en bij vlagen goed en verzorgd voetbal waren onze jongens en meiden vaak de bovenliggende partij.
En in de twee wedstrijden dat dit net iets minder was, werd er nipt verloren, dit ook omdat de tegenstanders waarschijnlijk ook nog net hun beste wedstrijden speelden. Terwijl hier een gelijkspel zeker tot de mogelijkheden behoorde. Maar dat is tevens ook voetbal en een goede leerschool.
Claire, Daan, Devin, Espen, Jorn, Max, Meike, Messi, Noud en Warre.
KLASSE !!! SUPER !!!
De Stein Cup ligt ook al reeds achter de rug en ook daar deed de F2 het weer goed. Er werd een keurige tweede plek behaald. Toppie!
verslag3verslag4verslag5verslag6verslag7verslag9Sportief gezien was het, net als vorig jaar, weer een mooi en leerzaam seizoen met goede resultaten.
En wat nog belangrijker is, het plezier is er. Tevens zijn er in meerdere opzichten banden en vriendschappen opgebouwd. En dat is ook het mooie aan voetbal, het is meer dan alleen maar een sport.
Hoe het komend seizoen gaat uitzien is nog niet precies bekend. Maar we gaan sowieso nog met iedereen het seizoen een mooie afsluiting geven.
verslagaverslagbverslagcverslagd
Wij als trainers/leiders willen niet alleen de kinderen bedanken, maar ook alle ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes, etc. ... voor al jullie support, steun en vertrouwen ... want net als de kinderen leert ook een trainer nog steeds iedere keer nieuwe dingen bij.
Het is/was een mooie tijd. En dat hebben we SAMEN gerealiseerd.
DANK JULLIE WEL ALLEMAAL !!!
Marcel, Richard, Tim, Ruud

verslag8team