Zondag staat alweer de laatste ienie mini training op het programma. Het is dan bovendien moederdag dus een ideale gelegenheid voor alle kinderen en hun papa’s om ’s ochtends mama te verrassen met een ontbijt op bed, om vervolgens het voetbaltenue aan te trekken en lekker te komen voetballen. Onder een stralend zonnetje kunnen de kinderen dan voor de laatste maal dit seizoen een leuke training afwerken. En als ultieme beloning worden er na afloop broodjes knakworst en pannekoeken geserveerd in de kantine. We hopen én rekenen op een grote opkomst!

Rob en Evita

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen