Met een gedeelde derde plaats heeft de F1 netjes gepresteerd in de tweede competitieronde. Het publiek heeft mooi voetbal te zien gekregen waarbij de krachtmetingen in de meeste gevallen mooi gelijk op gingen. Hierdoor zijn de nodige spannende partijtjes gespeeld. Behalve bij deze laatste was de weerstand van Groene Ster F2 ver te zoeken.

helden op een rij
Ondanks de hoge uitslag: met 5-0 de rust in en als eindstand 8-0 heeft de Ster F1 niet nagelaten flink te strijden. Finn kon 4 maal scoren, Jaiden maakte een hattrick en Banjamin hield het bij 1 maar was wel verantwoordelijk voor een aantal voorzetten en assists. De druk voorin werd dan ook strak gehouden door Scott en Milan die de nodige keren mede verantwoordelijk waren voor de vele doelpunten.
lekker scoren
Achterin werd de regie voor het verdedigingswerk overgelaten aan Toon en Max die de poorten goed dicht hielden en de ballen die al over de helft kwamen vakkundig weer naar voor gespeeld werden. Maar het meest gegroeid tijdens deze competitie is toch wel Kevin die ook nu weer een aantal ballen voor zijn kiezen kreeg maar deze allemaal zonder uitzondering goed kon wegwerken. Hij heeft in deze wedstrijd het grootste aandeel dat de 0 is vastgehouden en zorgde menigmaal voor grote frustratie bij De Groene Ster F2 die totaal niet tot scoren kwam.
kevin mooi doelwerk
Deze bende heeft hiermee zijn laatste competitiewedstrijd in de F gespeeld, ze gaan volgend seizoen allemaal over naar de E.
Succes daarmee allemaal! We hebben van jullie spel genoten, bedankt!
Hein

F5 met geweldige laatste wedstrijd, toch net geen kampioen

Vandaag stond de kampioenswedstrijd tegen Sittard F6 op het programma. Nadat we ons om 08.15 bij De Ster hebben verzameld rijden we gezamenlijk naar Sittard.

Verschillende toppers zijn toch wel zenuwwachtig voor deze wedstrijd. nadat uit de speakers de tune van de championsleague klinkt komen onze toppers het veld op.

Vanaf de 1ste minuut strijden onze toppers voor de overwinning. Onder aanvoering van een uitblinkende Super Levi vecht ons team voor elke bal. Verschillende keren dreigt hun spits door te breken maar steeds is daar Levi die met perfecte tackles de bal tegenhoudt. Dan gebeurd toch het onvermijdelijke Sittard scoort het staat 1-0. Onze toppers stropen de mouwen op en en gaan op zoek naar de 1-1. We krijgen ook enkele goede kansen maar helaas heeft Sittard F6 een hele goede keeper die bijna alles tegenhoudt. Dan na een mooie aanval is het wederom Sittard die scoort het staat 2-0. Onze kanjers gaan verder en na een mooie pass van Dynamische Devin is het Levi die snoeihard uithaalt en de 2-1 scoort.

Het is rust. Vol goede moed komen onze helden weer het veld en proberen te gelijkmaker te maken. Na een fabuleuze aanval via Freddy Quinten en Sem is het wederom Levi die uiterst rustig blijft a la Luuk de Jong en hij plaatst de bal beheerst in het net het staat 2-2. Onze jongens en meisjes worden steeds sterker maar dan geheel tegen de  verhouding in scoort Sittard de 3-2. Dit is een zware klap voor onze toppers en nog voordat ze deze klap te boven zijn staat het 4-2. Met nog maar enkele minuten te spelen is het schier onmogelijk om nog kampioen te worden. Bij de allerlaatste aanval scoren we nog wel via een eigen doelpunt van onze tegenstander de 4-3 maar daar blijft het dan ook bij. Helaas net geen kampioen maar wel een topprestatie van onze kanjers waar ik supertrots op ben. Milan die met zijn katachtige reflexen menig tegendoelpunt wist te voorkomen. Topper bedankt. Kaylo die met zijn harde afstandsschoten menig keeper heeft verrast en ook als keeper de nodige ballen heeft gestopt ook top bedankt. Levi die als een ware Messi de de ene naar de mooie goal heeft gemaakt en ook een ijzer sterke laatste man is gebleken ook jij hartelijk bedankt. Dan Semtastische Sem die super heeft gekeept maar ook vele mooie en belangrijke doelpunten heeft gemaakt ook super bedankt. Quinten die met zijn loopvermogen een heel belangrijke speler op het middenveld was ook jij super bedankt. Dan Dynamische Devin die als een soort motor voor de ploeg was die veel liep en ook heel veel doelpunten scoorde ook jij bedankt. Dan onze eigen Messi Jaden die op zijn eigen onnavolgbare wijze menig doelpunt heeft gescoord. Ook jij bedankt kanjer. Freddy die met haar aanstekelijke lach en  goede zin de juiste sfeer in het team bracht en ook nog elke wek beter werd ook jij bedankt kanjer. en als laatste van de spelers mijn Ashley die altijd vol enthousiasme aanwezig is en ook altijd voor de sfeer zorgt en elke week beter gaat meevoetballen. Ashley papa is ongelofelijk trots op jou. Jij bent mijn superster. Verder wil ik nog Dennis & Roger bedanken voor de goede trainingen en begeleiding van onze toppers. En als laatste alle ouders, broertjes, zusjes en grootouders voor de geweldige sfeer onderling waardoor het elke week weer een feest was om samen met jullie naar de wedstrijden te kijken. Allemaal hartelijk bedankt en we zien elkaar wel weer.

voetbalweek2019 banner