Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Sam is onze nieuwe aanwinst. Ooit begonnen bij de ienie mini's en nu klaar om mee te doen met de mini f van De Ster! En dat liet hij meteen merken door een prachtige goal te maken. Samen met Kyon, Mirre, Tijn en Jari waren ze een superteam. Helaas maakte de tegenpartij ook een "paar" doelpunten. Maar dat vinden de mini fjes helemaal niet erg, want aftrappen is ook erg leuk!

Onze Tijn had een pechdag vandaag. Hij moest veel pijn overwinnen om de hele wedstrijd te voetballen. Maar ondanks de pijn, heeft Tijn een heel aantal reddingen op zijn naam staan! Wat een goede verdediger. Als Tijn er staat, kom je er NIET langs.
Jari was een aantal weken ziek geweest. We waren heeeeel blij dat hij er weer bij was vandaag! Hij heeft meteen laten zien dat hij onmisbaar is.
Kyon was heel blij toen hij de penalty stopte!! Dat de paal hem een handje geholpen heeft, hoeven we er natuurlijk niet bij te zeggen...
Mirre deed vandaag veel pogingen om het doel van de tegenpartij te raken. Helaas lukte het steeds net niet! Maar door de big smile op haar gezicht, hield iedereen het plezier erin!
voetbalkyon

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.