Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Adveo – Schinnen op het programma. Onze toppers verzamelen zich in het kleedlokaal waar blijkt dat semtastische Sem de F4 gaat versterken. Super van jou Sem dat je de F4 helpt! Onze toppers gaan het veld op en de wedstrijd gaat beginnen. Vanaf het eerste moment is te zien dat onze kanjers niet zo gretig en alert zijn als normaal. Een combinatie van kampioensstress, communiestress en verkoudheid zijn hiervan de oorzaak.

Dan is het Kaylo die een kanonskogel afvuurt zoals normaal alleen Vilhena dat kan en hiermee de keeper volledig kansloos laat, het staat 1-0. Als een echte aanvoerder geeft Levi dan het voorbeeld en met een mooie intikker zorgt hij voor de 2-0. Ondanks het minder verzorgde spel is het vervolgens dynamische Devin die het vizier op scherp heeft staan en de 3-0 binnen knalt. Op het middenveld laat Quinten zien een echte vechter te zijn en hij pakt dan ook steeds de tegenstander de bal af. Dan na een werkelijk weergaloze pass van dynamische Devin is het opnieuw Levi die scoort op een manier waar Messi jaloers op is. Het staat 4-0. Ook Freddy en Ashley maken het de tegenstander steeds moeilijker door kort te dekken en de bal af te nemen. Wat een toppers zijn jullie meisjes! Het is rust.

De tweede helft gaat beginnen en het lijkt wel of we slaapmiddel in de ranja hebben gehad, want binnen de kortste keren scoort de tegenstander twee keer. Het staat 4-2. Wordt het dan toch nog spannend? Nee hoor, uiterst koelbloedig blijft dynamische Devin voor de goal en ook hij scoort zijn tweede goal van de dag. Het staat 5-2. Onze toppers zijn weer terug op hun niveau en gaan een versnelling hoger spelen. Dit is onze tegenstander te gortig en onze eigen Messi Jaden scoort uiterst beheerst 6-2. Dit is voor hem nog niet genoeg en na een uiterst mooie pass van Quinten is het opnieuw onze superspits Jaden die de trekker overhaalt. Het staat 7-2. Dan als het bijna is afgelopen komt er door een combinatie van een slordigheidje en de laagstaande zon nog een doelpunt voor de tegenstander. De eindstand is 7-3. een speciale vermelding voor Ashley die vandaag haar penalty geweldig binnen schiet en scoort. alle supporters juichen voor haar en ik ben nog trotser op haar dan ik altijd al ben. Toppers weer bedankt voor een leuke wedstrijd en op naar de laatste wedstrijd van dit seizoen en als het mee zit zijn we na afloop kampioen. Maar wat het ook mag worden komende week ik ben zo wie zo super trots op jullie! bedankt voor de leuke wedstrijden en de geweldige sfeer onderling. Toppers bedankt en tot volgende week tegen Sittard F6.

Groetjes de razende reporter Erwin