De Ster F1 moest woensdag aantreden tegen Geleen Zuid F2. Midden in de sportweek en aan het einde van een lange dag merk je dat de jongens dit niet gewent zijn. Het waren af en toe wat elastieke benen die de ballen net niet goed raakten. Tot de rust gingen de krachtmetingen mooi gelijk op. Met 0-0 de rust in kan nog alle kanten uit.

Na de rust wisten beide teams dat er wat moest gaan gebeuren om deze competitie in de top 5 te kunnen afsluiten. Het was Geleen Zuid F2 die opende maar dit werd snel beantwoord met een tegengoal van Jaiden. Geleen weer, en daarop kwam het antwoord van Finn. Op dat moment ging Geleen Zuid F2 meer gas geven en wist de teller op 4 te krijgen. Door de vele 'net niet raak' schoten kwam De Ster F1 niet meer bij en kon het doelpunt van Jaiden vlak voor het einde geen verandering meer brengen. Kostbare punten blijven liggen en De Ster F2 mag hierdoor de laatste wedstrijd niet verliezen willen ze nog kans maken op de top 5.

E3 krijgt hulp van F1

E3 toppersTwee spelers van de F2 mochten toch op zaterdag een wedstrijd spelen door in te vallen bij de E3. Jaiden en Max traden in het team van Huub aan en kregen een ruime basisplaats. Na de eerste minuten hadden ze door dit level hoger met gemak aan te kunnen. Hoewel de opening kwam van ST HBC'09/Born E6 bleek achteraf dat het daar bij zou blijven. Door goed gebruik te maken van Max en Jaiden die goed op elkaar ingespeeld zijn wist Jaiden de tegengoal snel en van flinke afstand te maken. Van zo'n doelpunt leek ST HBC'09/Born E6 even te schrikken. Kansen waren er over en weer genoeg, maar het was vooral de Ster die veel druk kon zetten. Ook Joey wist vanuit de verdediging tot vlak voor doel door te dringen en tekende voor de eindstand van 3-1.
Hein

hallenmasters left banner