Wedstrijdverslagen

Dit weekend deden de F ploegen goede zaken. Er werden geweldige wedstrijden gespeeld en er kwamen veel punten mee naar huis. Alle 6 de F teams hebben dit weekend de volle winst gepakt! We kunnen dus gerust stellen dat de winterslaap definitief voorbij is. Na hier en daar een kort verfrissend buitje dat elk veld in topconditie bracht kon er in een heerlijk voorjaarszonnetje gespeeld worden. Het publiek is beloont met spannende en prachtige wedstrijden. Lees verder voor alle verslagen.

De Ster F1 met passie langs ST Born/HBC'09 F1  

1 f1 jaidensnelleactieAfgelopen zaterdag werd tegen ST Born/HBC'09 F1 weer eens sinds lange tijd op een echt grasveld gespeeld. De eerste tien minuten had De Ster dan ook nodig om aan het trage gras te wennen. Balletjes rolden niet lekker door en kwamen soms net te kort waardoor regelmatig onnodig balverlies ontstond. Doordat Toon ziek was en er ook geen gastspeler meer gevraagd was moest het team de wedstrijd zonder wissels spelen. Dat bleek achteraf geen probleem. Maar toch waren de eerste 10 minuten heel zwaar voor De Ster F1 op dat gras. De 1-0 en 2-0 waren cadeautjes die Born gretig uitpakte. 
Na deze onrustige minuten was het Milan die zijn diensten als spits bewees en een keurige 2-1 regelde onder toeziend oog en goedkeuring van zijn trotse broer Jelle. Even later kreeg Jaiden de bal keurig op de voet en kon van redelijke afstand de bal strak in het net leggen. 
Met 2-2 de rust in is heerlijk als je uit een 2-0 achterstand komt. Na de rust begon het spel echter opnieuw en was het Born die de teller alweer snel op 4-2 zette. De Ster wist kansen niet te benutten en de tijd liep aardig richting het eindsignaal. Born F1 was zijn feestje al bijna aan het vieren toen het "blijf in jezelf en het team geloven" voor De Ster F1 pas echt begon. 
2 f1 milan hattrickWaar de jongens de kracht vandaan haalden weet ik niet, maar ze leken opeens weer topfit terwijl Born al aan het afbouwen was. Het was weer Milan die de ommekeer bracht en met deze 4-3 aan zijn hattrick bezig bleek. De Ster F1 wist dat deze kleine achterstand in een enkel minuutje nog weggepoetst kon worden zodat met gelijk spel nog het maximaal haalbare uit deze wedstrijd gehaald kon worden. 
Op dat moment liet Scott zien wat hij waard is en nam vanaf het middenveld de bal mee, kon niemand aanspelen en moest daardoor zelf de verdediging ontwijken en maakte de gelijkmaker. Alsof dat nog niet voldoende was herhaalde hij deze zet vlak erna nogmaals. Het leek erop alsof hij wilde laten zien dat het geen geluks- of toevalstreffer was maar pure kracht en passie. Ook zijn broer Dean was er getuige van en moet trots geweest zijn om te zien hoe Scott de Ster hiermee op winst zette. Het ongeloof bij Born was compleet en om nog een extra klap uit te delen én zijn hattrick volledig te maken zette Milan de eindscore in de laatste seconden op 4-6. 
3 f1 scott 2doelpZeer mooi resultaat door een team dat deze wedstrijd van ver moest komen en zichzelf heeft laten zien dat er tot de laatste minuut gespeeld moet worden om mooie dingen voor mekaar te krijgen!
Hein

De Ster F3 speelt leuke en spannende wedstrijd tegen Adveo F1

Op vrijdagavond werd er weer getraind door de F3. Na drie kwartier lekker trainen had trainer Ron een leuke verrassing in petto voor de jongens. Ron had voor de training met Cindy en Joy, de trainsters van de meiden D afgesproken om de laatste 20 minuten een onderling partijtje te spelen. Toen de jongens dat te horen kregen, klonk er uit 9 kelen: “Yes! Cool! Vet!”

Het werd uiteindelijk een hartstikke leuk partijtje. De jongens waren wat balvaardiger omdat ze al 3 jaar voetballen. Maar de meiden, die pas dit seizoen zijn begonnen, hadden meer kracht. En omdat de meiden ook nog zo aardig waren om een beetje voorzichtig te zijn met de jongens, ging het goed gelijk op. Sjoerd vertelde na afloop thuis zelfs dat hij nog nooit zo’n leuke training had gehad.

F3 foto1

Een dag later stond er een thuiswedstrijd tegen Adveo F1 op het programma. Beide teams hadden vooraf een gelijk aantal punten. Dat beloofde dus een leuk en spannend wedstrijdje te worden.

De eerste helft speelden onze jongens echt top. De ene na de andere mooie aanval was er te zien. De jongens vonden vandaag een goed evenwicht tussen zelf acties maken en ook af en toe via goed overspel een kans uitspelen. Dat leverde voor rust een drietal doelpunten op, allemaal op naam van Kyano. Tweemaal mede dankzij een mooie assist van Niels en eenmaal omdat hij attent oplette bij een foutje van de tegenstander. Achterin hielden Joep en Jur, samen met keeper Bart hun doel schoon. En alle drie verdienen ook een pluim voor het feit dat ze durfden te voetballen en niet gewoon ballen naar voren schoten. In het midden bestreken Niels en Lucas weer het hele veld. Beiden vielen weer op met mooie solo’s, maar ook met af en toe goede passes naar teamgenoten. Chanon was vooral de eerste helft ook superfel en liet leuke dingen zien, evenals River die goed bij de les was en steeds zelfverzekerder wordt aan de bal en acties durft te maken. En helemaal voorin speelden Sjoerd en Kyano ook samen heel wat kansen uit. Want voor rust had de score met wat meer geluk al flink kunnen oplopen.

Na de pauze had de F3 een mindere fase. Of misschien was Adveo ook gewoon een stuk beter dan in de eerste helft. Want nu was er ineens heel wat werk aan de winkel voor keeper Bart en zijn verdediging. En halverwege de tweede helft stond de stand ineens alweer gelijk: 3-3. En eigenlijk leken de tegendoelpunten best wel op elkaar. Want elke keer kreeg Adveo de bal op een presenteerblaadje van onze jongens. Maar net op het moment dat Adveo aan de winnende hand leek, was het Kyano die opnieuw doeltreffend was.

De laatste tien minuten was het superspannend. Beide ploegen lieten leuke dingen zien en gingen vol voor de winnende treffer. Eerst was het Adveo dat de gelijkmaker aantekende. De F3 draaide de gashendel nu vol open. Als leeuwen werd er op elke bal gejaagd. Uiteindelijk was het Sjoerd die super doorzette en de bal bij Kyano kreeg, die zijn vijfde van de ochtend maakte en daarmee de eindstand op 5-4 bepaald.

De overwinning werd door de jongens goed gevierd. Ze hadden er zichtbaar plezier in dat er na een aantal nederlagen weer eens gewonnen was. De trainers waren vooral blij dat er vandaag weer goed en met veel plezier gevoetbald was en na afloop weer de nodige speel-afspraakjes werden gemaakt.

De trainers

De Ster F5 wint met dynamisch spel van Havantia F1

Zaterdag 16 april hebben onze toppers de thuiswedstrijd tegen Havantie F1 op het programma staan. Ze willen revanche nemen voor het verlies van vorige week. na een mooie aanval is het zoals vaker dit seizoen dynamische Devin die de score opent. Het staat 1-0. De eerstvolgende aanval levert een schitterende treffer op van onze eigen Messi Jayden die 2-0 scoort. Na een geweldige rush over het hele veld is het wederom dynamische Devin die de keeper volkomen kansloos laat en de 3-0 scoort. vervolgens volgt er een sublieme pass van super Quinten op Jayden die vervolgens op een onnavolgbare wijze de 4-0 tegen de touwen knalt. na een geweldige aanval over verschillende schijven is het onze kapitein Levi die op een magistrale wijze de 5-0 scoort. Dan maakt onze laatste man Kaylo zien dat hij over het hardste schot van het westelijk halfrond beschikt en met een ziedend schot geeft hij de keeper het nakijken en maakt de 6-0. onze toppers hebben de smaak te pakken en onze girl power Freddy en Ashley dragen vandaag een heel goed steentje bij in deze wedstrijd, ze nemen de bal af van tegenstanders en geven vervolgens deze bal met een mooie pass aan een medespeler. Nog voor rust maakt dynamische Devin zijn hattrick compleet , door met een geplaatst schot de 7-0 te maken. onze kanjers zijn nog niet klaar want zo als bijna elke week is daar weer Sem die op zijn eigen semtastische wijze scoort. Het staat 8-0. Dan is het rust.

f5wedstrijd 2


f5wedstrijd 3De supporters klappen hun handen blauw om te applaudisseren voor deze topprestatie. Meteen na rust maakt onze aanvoerder een actie die normaal alleen Messi kan en heeft dan vervolgens heel goed oog voor de vrije man en meet een geweldige voorzet stelt hij Magic Jyden in staat om zijn derde van de middag te maken. Het staat 9-0. Jayden heeft de smaak nu te pakken en met een subtiele beweging laat hij zijn kwaliteiten duidelijk zien en scoort wederom. het staat 10-0. dan is het Levi time. als eerste laat hij met een schop dat normaal alleen Luc de jong kan de keeper kansloos inzet de stand op 11-0. Yess wat fijn na een mooie aanval is het Havantia dat ook eens scoort. Het staat 11-1. Vanuit een scheer onmogelijke hoek is het Levi die de 12-1 scoort. Ja hoor Levi is helemaal los en hij slalomt als Alberto Tomba in zijn beste tijd langs vier of vijf tegenstanders en haalt genadeloos uit. Het staat 13-1. Ja ja daar is Havantia. Het staat 13-2. na een kluts bal valt de bal voor de voeten van onze onnavolgbare topper Levi die niet nadenkt maar meteen uithaalt en de keeper weer laat vissen. Het staat 14-2. dan een mooie pass van Ashley op Levi zorgt ervoor dat Levi de bal kiezelhard in de bovenhoek kan plaatsen zoals Quardado dat vaak laat zien. Het staat 15-2. Speciaal voor zijn opa en papa bewaar Levi het mooiste voor het laatste en op magistrale wijze scoort hij zijn zevende van vandaag. het staat 16-2. De polonaise die de supporters maken wordt steeds indrukwekkender. volgens de laatste geruchten wil de NOS dit volgende keer komen filmen. Het slotstuk van deze wedstrijd is voor onze topspits Jayden die altijd op de juiste plek staat en altijd zeer gericht schiet. Na een mooie schijnbeweging blijft hij ijskoud en scoort de 17-2. Ook een speciaal woord van dank aan onze eigen Jeroen Zoet “Milan”die vandaag niet veel te doen kreeg, maar wat hij moest doen deed hij als een volleerd keeper. Milan je bent een topper. Toppers ik ben weer super trots op jullie, goede uitslag maar vooral heel veel spel plezier. Het spat ervan af. Op naar volgende week, weer een thuis wedstrijd. Toppers bedankt!

Groetjes Erwin, De razende reporter

 

Zaterdag 9 april moesten onze toppers uit naar OVCS F3. Na lange tijd zijn al onze toppers vandaag aanwezig om aan deze lastige uit wedstrijd te beginnen. Vanaf de eerste minuut lijkt het wel of onze toppers er vandaag niet helemaal bij zijn. Er vallen dan ook aan beide kanten kansen, maar mede door subliem keeperswerk van super Kaylo blijft het 0-0. Dan is het dynamische Devin die op sublieme wijze de bal met een bekeken schot in de rechter onder hoek schiet en de 0-1 scoort. We gaan verder en zonder op hun best te spelen creëren onze toppers enkele kansjes, maar ook de tegenstander valt geregeld aan. Dan een mooie corner van Devin komt voor de voeten van magische Quintin en met een geplaatst schot verrast hij de keeper. Het staat 0-2. Onze kanjers Levi, Ashley, Freddy, Sem, Quintin, Jaden, Devin, Milan en Kaylo moeten alles op alles zetten om de tegenstander van de goal af te houden. Ondanks het verdedigende werk van Levi, Milan en Quintin lukt het de tegenstander toch om te scoren. Het staat 1-2. We gaan de rust in. Helaas geen drinken voor onze toppers. De Tweede helft gaat beginnen en ondanks de pep talk van onze trainers zijn onze toppers nog niet helemaal wakker blijkt het. OVCS komt dan ook snel op gelijke hoogte. Het staat 2-2. De tegenstander ruikt bloed en doet er een schepje op en via een mooie aanval scoren ze de 3-2. Onze toppers stropen de mouwen op en met een actie a la Messi scoort Jaden de 3-3. Onze toppers zetten alles op alles om deze wedstrijd nog te kunnen winnen, maar helaas is het OVCS dat nogmaals scoort en het staat 4-3. Het zit er op. de eerste nederlaag na de winterstop is een feit. De felicitaties gaan na OVCS F3 die vandaag terecht gewonnen hebben. Nu gaan onze toppers via 2 trainingen er alles aan doen om de volgende thuisweedstrijd tegen Havantia te winnen. Toppers ook na deze nederlaag ben ik zeer trots op jullie en tot volgende week.

f5wedstrijd 1

Groetjes Erwin.

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.