Het vroege opstaan werd beloont met een heerlijk voorjaarszonnetje waarin de F1 op het thuisveld mocht aantreden. Voor de F1 zou dit een ultieme krachtmeting worden tegen koploper Langeberg F1 om te zien waar ze inmiddels staan. En deze wedstrijd bewees meer dan ooit dat de F1 er zonder twijfel bij hoort.

f1 veldbord
Gastspeler was Niels Schulpen die een meer dan verdienstelijke wedstrijd speelde en voor belangrijke momenten verantwoordelijk was. Deze F3 speler kon moeiteloos mee in het snelle spel van de F1. Waarschijnlijk geholpen doordat hij net als vader Rob mocht spelen met rugnummer 6 én vanuit het middelveld moest opereren, met het verschil dat hij bijna geen moment in de middencirkel heeft gestaan behalve dan bij de aftrap.
De eerste treffer ontstond dan ook uit aangeven van Niels,  een keurige voorzet op Jaiden die deze kans wist te benutten en daarmee het vertrouwen aan het team te geven. Dit hadden ze even nodig om te zien dat ze een koploper aankunnen.
niels
Niet veel later werd de tweede treffer voorbereid door Max die Niels wist aan te spelen en deze vervolgens een voorzet op Finn kon geven die ook weer keurig benut werd. Nog voor rust wist ook Langeberg F1 nog een tegentreffer te maken waardoor de rust met 2-1 werd ingegaan.
Ook na rust was het Langeberg die domineerde door de gelijkmaker én vervolgens de 2-3 te scoren. De Ster F1 wist de verdediging weer onder controle te krijgen en met de afsluitende treffer van Finn kon met 3-3 toch één punt bijgeschreven worden, maar belangrijker: het vertrouwen is er om ook een koploper aan te kunnen.
Hein

panorama