Nadat de eerste 3 competitiewedstrijden in een ruime winst werden omgezet was het nu de beurt aan de VV Born F3. Vooraf was niet de vraag of we zouden winnen maar de vraag met hoeveel is de vraag… Zoveel zelfvertrouwen hadden onze mannen nog voordat de bal was gaan rollen. Vandaag zonder de zieke Aiko welke vorige week zijn eerste officiele competitiegoal had gemaakt. Dit tot grote vreugde van trainer Jorg welke vandaag afwezig is.

1

In een schitterende ambiance trapten onze equipe af. Iets voor 11.30 klonk het eerste fluitsignaal in het zonovergoten Stein.

Na enkele minuten van aftasten en positioneren was het dan toch Levi S die voor de eerste maal de trekker kon overhalen op aangeven van Levi H, de 1-0 stond op het scorebord. Na een individuele actie was het Levi S die schitterend raak schoot en de stand was 2-0. Op dat moment vond trainer Mickel het nodig om onze topschutter te wisselen om hem van vervolgens van enige aanwijzingen te voorzien. Levi S was het er niet geheel mee eens en zie: trainer nu kan ik geen hattrick maken…

Er gebeurde vrij weinig tot het moment dat Levi S wederom zijn intrede mocht maken op het schitterende laken van het Steinse hoofdveld. Nadat een speler van VV Born op onfortuinlijke wijze het leer in eigen doel werkte kon Levi S op aangeven van Mika dan toch zijn eerste hattrick van het seizoen maken. Hij bracht hiermee de stond op 4-0 in Steinse voordeel. Het slotakkoord van de eerste helft was voor Levi H die de bal snoeihard van eigen helft op doel schoot. Tot eigen verbazing kon de keeper alleen maar graaien naar de bal. Dit was meteen het signaal om af te fluiten voor de theepauze zodat de trainster van VV Born hun verbouwereerde keeper kon oplappen voor de tweede helft.

2

De tweede helft was amber begonnen of Mayson schoot de bal met 1 van zijn befaamde corners rechtstreeks in het doel. Vervolgens was het de beurt aan onze eigen “ballerina” Mika die op aangeven van Mayson de 7-0 op het scorebord kon brengen. Voor degene die dacht dat dit het signaal was het wat rustiger aan te doen kwam bedrogen uit. Levi S en Mika brachten beide met een individuele actie de stand op 9-0 De 10-0 kon niet uitblijven het was vervolgens Mayson die met een corner de bal panklaar afleverde bij Mika welke de bal alleen nog maar hoefde te aaien. De trainers van de ster stuurde hun mannen massaal naar voren zodat de VV Born wellicht de “eretreffer” kon scoren. Op medewerking van Jesse, Luuk en Vince hoefde de VV Born niet te rekenen want ze wilde koste wat kost de “0” houden. Nadat wederom Mika en Levi S hun klasse hadden getoond door de stand op 12-0 te brengen was het slotakkoord voor VV Born. Ver in blessuretijd leek de VV Born dan toch te mogen aantekenen voor hun treffer. Stefan zorgde er vervolgens voor dat dit feestje niet doorging en de eindstand van 12-0 de boeken in zou gaan.

Na afloop mochten de spelertjes van de Ster en VV Born genieten van een heus pannekoeken buffet geheel verzorgt door Rob en zijn charmante wederhelft. Onze dank daarvoor!

Tot slot wil ik nog 1 dingetje kwijt. Wie kan Sienna uitleggen wat een vib…. Is? Weet je wel zo’n ding dat bij “oma” (lees moeder Anita M) op het nachtkastje ligt? Ondanks een tip van Ewan… “kijk op internet” bleef de vraag onbeantwoord en maar goed ook.

Volgende week spelen de mannen weer thuis en ditmaal zal de medekoploper VV DVO als tegenstander fungeren, dit zal dan wel een hele belangrijke wedstrijd kunnen worden voor onze mannen.

Tot zaterdag, fijne paasdagen!

Ivo

3