Milan even terug op de middenstip.

De Ster F1 speler Milan heeft momenteel al zijn energie nodig om weer op kracht te komen. Zijn strijd tegen de allergieën heeft nu even al zijn aandacht nodig. Door de sondevoeding kan hij al een paar weken niet meedoen in de competitie en ook de trainingen heeft hij even voorbij moeten laten gaan. Vandaag had zijn team de F1 een bijzondere actie bedacht om hem toch even in het zonnetje te zetten.

160319 f1 aftrapMilan verscheen op de middenstip om de aftrap te verzorgen. Hij nam zijn momentje en liet zien dat hij het balletje trappen nog niet vergeten was. Onder luid applaus van alle spelers van De Ster F1 én OVSC F1 plus de toeschouwers langs de lijn verliet Milan trots het veld en volgde de wedstrijd aandachtig. Hij heeft kunnen zien dat het team hem letterlijk mist en hard nodig heeft.
Elke week krijgt de F1 een gastspeler waar ze maar wat trots op zijn. Vandaag was Daan de gastspeler.
De mooie aftrap van Milan kon niet voorkomen dat de F1 meteen al op scherp moest. Na een minuut toonde OVSC F1 zijn kracht. De 0-1 zat er vroeg in en De Ster F1 moest hiermee even wakker geschut worden. De Ster F1 kreeg mooie kansen, de spitsen kregen de ballen mooi geserveerd, maar ondanks de vele kansen ging er geen in doel. OVSC F1 wist een uitbraak wel nog te benutten en scoorde voor rust de 0-2.
160319 f1 opkikker
In de rust kreeg Milan nog een opkikker van zijn team, zodat hij niet vergeet dat hij er bij hoort en iedereen hoopt dat hij weer zo snel mogelijk op het veld staat.
Na de rust kwam de De Ster F1 sterker terug. Maar ook nu konden de kansen niet omgezet worden in winst. Diep in de tweede helft volgde een mooie uitbraak van Max die vanuit de verdediging zich op redelijke afstand van het doel van OVSC F1 wist te vechten. Met een kundig afstandsschot wist hij de bal met een mooie boog in de kruising te krijgen en daarmee het tij te keren.
160319 f1 goal max
Dat bracht wat lucht en er leken weer kansen. Even later wist Benjamin een nette voorzet om te zetten in een doelpunt waarmee de stand gelijk kwam. Deze 2-2 moest nu vastgehouden worden en met wat geluk de winst te pakken zien te krijgen. Toch was het OVSC F1 die ze kansen beter wist te benutten en uiteindelijk met 2-4 de wedstrijd afsloot.
Tijdens de penaltyreeks sloot Milan ook weer aan en kreeg na zijn treffer weer een spontaan applaus van beide teams.
Deze sportiviteit maakt het verlies wat zachter.

Hein

activiteitenoverzicht