Vandaag stond de topper tegen Geleen Zuid F7 op het programma. Ze hebben net als onze toppers tot nu toe alles gewonnen. Vandaag gaat Milan zijn keeperskunsten laten zien. De wedstrijd begint en vanaf het eerste moment is duidelijk dat dit een zeer geduchte tegenstander is. Het spel gaat op en neer zonder echte kansen aan beide kanten. Dan is het dynamische Devin die op fabelachtige wijze de score opent. Yesss!! Het staat 1-0 voor onze helden.

2

Onze helden Devin, Ashley, Levi, Freddy, Sem, Jaden, Quinten en Milan vechten allemaal voor 200%om de drie punten in eigen huis te houden. Na een mooie aanval over verschillende schijven is het wederom Devin die koelbloedig de trekker overhaalt en de 2-0 scoort op een manier die alleen is weggelegd voor de echte goede voetballers. Geleen Zuid geeft niet op en gooit alles in de strijd en komt dan ook op 2-1 die niet veel later wordt gevolgd door de 2-2. Dan laat Levi zien een super goede verdediger te zijn. Hij zet het team zo neer dat ze niet meer te passeren zijn. na een mooie aanval is het Jaden die met een weergaloze lob zoals normaal alleen Messi ze maakt de keeper verrast en de 3-2 ruststand scoort.

3De toppers moeten even bijkomen van deze spannende eerste helft net zo als de ouders en grootouders. Na de ranja zijn ze weer fit en stellen zich op voor de tweede helft. Geleen Zuid gaat vol op de aanval op zoek naar de gelijkmaker, maar helaas voor hun staat bij ons de jongere uitgave van Jeroen Zoet in de goal. Milan is niet te verslaan wat ze ook proberen. Afstandsschoten, intikkers, 1- tegen-1 duels Milan geeft geen krimp en is elke situatie de baas. Hij is met afstand de man van de wedstrijd vandaag. Milan super gedaan top! Dan na heel goed doorzetten van super Quinten is het Sem die op zijn eigen Semtastische wijze de 4-2 scoort. Heel het stadion van de ster barst uit zijn voegen van het juichen. Wederom een mooie aanval van onze sterren beland voor de voeten van Sem, die met een uiterst bekeken schot de keeper volkomen kansloos laat en de 5-2 staat op het scorebord. De supporters zijn uitzinnig van vreugde en lopen de polonaise om het veld. Dan gaat Geleen Zuid alles of niets spelen, wat al snel resulteert in de 5-3. Dan volgt nog een allerlaatste aanval en wordt het nog 5-4, maar dan is het afgelopen. Onze toppers winnen deze topper op klasse, inzet en een super goede teamspirit. Jongens en meisjes bedankt voor deze mooie spannende wedstrijd en gefeliciteerd. weer genoten van jullie en natuurlijk heel trots op jullie. Op naar de volgende thuiswedstrijd op 2 april tegen Sittard F5.

Groetjes Erwin

1

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht