Wat een mooie wedstrijd hebben Mirre, Tijn, Kyon, Jari en Julian ervan gemaakt. Een genot om naar te kijken! Vandaag gingen we de strijd aan met de mini fjes van HBC'09. Aangezien ze veel meer mini fjes hebben dan de Ster, hebben onze mini fjes van de Ster maar liefst 3 wedstrijden gevoetbald.

160319 mpZoals gewoonlijk regelden Tijn en Jari alles achterin. Daarbij kregen ze veel hulp van Julian. Tijn was een grote kei vandaag. Iedere keer als een tegenstander naar de goal probeerde te dribbelen stond Tijn ertussen. Maar dan ook ECHT ertussen! Jari zorgde heel vaak voor mooie reddingen als verdediger. Mocht er toch iemand door ons ijzersterke middenveld breken, rende Jari er achteraan en onderschepte de bal. Julian hielp de 2 heren fantastisch mee door de goal geen seconde uit zijn oog te verliezen. Hij heeft er heel wat ballen op het nippertje uit gehaald. Vandaag kregen ze achterin ook heel wat hoge ballen te verwerken. Onze Jari loste dat geweldig op door de bal weg te werken met een geweldige kopbal!
In het middenveld pakte Kyon iedereen die langs wilde komen de bal af. Het lukt hem steeds beter! En dan draaien om de bal heen, naar de goede (!) kant en dan schieten naar voren!! Met een beetje mazzel kwam dan de bal bij Mirre die helemaal klaar stond om goalen te maken! Helaas was ook de verdediging van HBC'09 heel sterk, maar vooral heel snel! Mirre was steeds bijna bij de goal als er weer een snelle speler de bal voor haar weg schoot! Maar Mirre blijft uiteraard lachen en probeerde het iedere keer opnieuw!
Kleine Kyon liet zich vandaag niet aan de kant duwen door de tegenstander. Goed op de bal letten en doorgaan! Dat had hij goed begrepen.
Langs de kant waren vandaag erg enthousiaste ouders aanwezig! Het waren 3 hele spannende wedstrijden. De teams waren heel goed aan elkaar gewaagd. Dit zorgde voor veel gezonde spanning en vrolijke opwinding langs de kant!
Het was een hele leuke voetbalochtend. Veel plezier en goed voetbal van beide teams!
Uiteindelijk waren de uitslagen van de 3 wedstrijden:   1 - 2     0 - 0    en  0 - 0
op het nippertje in het voordeel van HBC'09.

activiteitenoverzicht

Geen evenementen