Met 3 jongens en 1 meisje gingen we de strijd aan tegen 9 jongens van DVO. Toen ze kwamen aanlopen was het wel even schrikken! Ongeveer een kop groter, stuk voor stuk. Maar Jari, Julian, Kyon en Mirre lieten zich niet kennen. Wat hebben ze hard hun best gedaan om een mooie voetbalwedstrijd te laten zien! En dat is ze gelukt.

In de eerste helft hebben Jari en Julian het verdedigende werk op zich genomen. Dit hebben ze geweldig gedaan, ze wisten heel wat ballen te onderscheppen en deze meteen naar voren te spelen naar Mirre die daar klaar stond om te scoren! Regelmatig werd de bal weer terug veroverd voor DVO. Dan stond gelukkig Kyon in het middenveld om de bal te onderscheppen. De bal ging het hele veld over. De eindstand van de eerste helft was 1 - 5 in het voordeel van DVO.
dester dvo
Na de nodige bekertjes ranja, ging de Ster weer verder tegen het andere team van DVO.
Ook hier hebben de 4 mini fjes een geweldig voetbal laten zien!! Zelfs onze nieuwe aanwinst Julian heeft de bal keihard in het doel van de tegenstander geschoten!
In de laatste minuten van de wedstrijd onderschepte Kyon de bal. Snel rende hij naar voren gevolgd door Mirre. Toen Kyon omsloten werd door 3 spelertjes van DVO kwam Mirre redding brengen en nam de bal moeiteloos over. Samen met Kyon rende ze naar voren en wisten ze samen nog een doelpunt te maken! De eindstand van de 2de helft was 4 - 3 in het voordeel van de Ster. Wat ze heel knap hebben gedaan aangezien de spelers van DVO sterker en groter waren!
De uiteindelijke eindstand is: 5 - 8 in het voordeel van DVO. Een wedstrijd om trots op te zijn!
Evita  ( Maurica, papa van Julian, bedankt voor de mooie foto's! )

hallenmasters left banner