Wedstrijdverslagen

Met 3 jongens en 1 meisje gingen we de strijd aan tegen 9 jongens van DVO. Toen ze kwamen aanlopen was het wel even schrikken! Ongeveer een kop groter, stuk voor stuk. Maar Jari, Julian, Kyon en Mirre lieten zich niet kennen. Wat hebben ze hard hun best gedaan om een mooie voetbalwedstrijd te laten zien! En dat is ze gelukt.

In de eerste helft hebben Jari en Julian het verdedigende werk op zich genomen. Dit hebben ze geweldig gedaan, ze wisten heel wat ballen te onderscheppen en deze meteen naar voren te spelen naar Mirre die daar klaar stond om te scoren! Regelmatig werd de bal weer terug veroverd voor DVO. Dan stond gelukkig Kyon in het middenveld om de bal te onderscheppen. De bal ging het hele veld over. De eindstand van de eerste helft was 1 - 5 in het voordeel van DVO.
dester dvo
Na de nodige bekertjes ranja, ging de Ster weer verder tegen het andere team van DVO.
Ook hier hebben de 4 mini fjes een geweldig voetbal laten zien!! Zelfs onze nieuwe aanwinst Julian heeft de bal keihard in het doel van de tegenstander geschoten!
In de laatste minuten van de wedstrijd onderschepte Kyon de bal. Snel rende hij naar voren gevolgd door Mirre. Toen Kyon omsloten werd door 3 spelertjes van DVO kwam Mirre redding brengen en nam de bal moeiteloos over. Samen met Kyon rende ze naar voren en wisten ze samen nog een doelpunt te maken! De eindstand van de 2de helft was 4 - 3 in het voordeel van de Ster. Wat ze heel knap hebben gedaan aangezien de spelers van DVO sterker en groter waren!
De uiteindelijke eindstand is: 5 - 8 in het voordeel van DVO. Een wedstrijd om trots op te zijn!
Evita  ( Maurica, papa van Julian, bedankt voor de mooie foto's! )

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.