Vanmorgen stond de verre uitwedstrijd tegen Roosteren F1 op het programma. Bij aankomst bleken deze jongens en meisjes allemaal een kop groter dan onze helden. De wedstrijd gaat beginnen en Levi gaat de eerste helft keepen. vandaag hebben we verschillende afmeldingen en krijgen we versterking van Axel, Dion en Mika. Bij onze eerste aanval gaat axel meteen zijn klasse zien en met een verwoestend schot laat hij de keeper kansloos en scoort hij de 0-1. over en weer zijn er kleine kansjes als plots de tegenstander ook hard uithaalt en de 1-1 scoort.

foto1

Dit is het teken voor ons team om onder aanvoering van een subliem spelende Dion de druk op te voeren. Na een aanval die veel weg heeft van het tikkie takkie voetbal van Barcelona is het onze spits Jaden die uiterst koelbloedig de 1-2 scoort. We gaan verder en met een uithaal waar Quardado jaloers op is, scoort Axel de 1-3. Om iedereen te overtuigen van zijn kwaliteiten haalt Axel nogmaals de trekker over en het staat 1-4.

foto2

Ondertussen laten Quinten, Axel, Freddy, Sem, Ashley, Mika, Dion, Jaden en Levi zien als team enorm te zijn gegroeid en totaal niet bang te zijn voor de tegenstander. Met een katachtige reflex houdt super Levi zijn doel schoon. Dan een hele mooie actie van onze Semtastische Sem die de bal aan Mika geeft  en deze scoort op een wijze die normaal alleen Luc de Jong kan en het staat 1-5. het is rust ons sterrenteam gaat even drinken. uit het kleedlokaal gekomen blijkt er 1 wissel te hebben plaatsgevonden. Levi gaat de aanval versterken en Sem gaat keepen. Onze sterren komen minder sterk uit het kleedlokaal en binnen vijf minuten scoren de tegenstanders twee keer en staat het 3-5. Dan gooien onze helden alles in de strijd en met een zeer krachtige kopbal laat Levi op Messi achtige wijze de keeper kansloos en het staat 3-6. Nu zijn onze toppers helemaal los en na een geweldige solo actie scoort Mika op een fantastische wijze de 3-7. Het verzet van de tegenstander is gebroken en axel is nog niet klaar. En met een ziedend hart schot scoort hij de 3-8. Net als zijn vorige twee wedstrijden is het slot akkoord voor een gastspeler. Na een scrimmage is het opnieuw Axel die met zijn vijfde goal de 3-9 scoort op een wijze waarop Ronaldo jaloers is. Jongens en meisjes ik ben weer super trots op jullie. vooral op het team spel en het spelplezier!!!

Tot volgende week, groetjes Erwin.

foto4

foto3foto5foto6foto7