Vandaag stond de thuis wedstrijd tegen ST DPJ/RKDFC F4 op het programma. Onze toppers maken zich klaar voor de wedstrijd. vandaag krijgen we ondersteuning van onze gastspeler Lucas. Na zijn drie goals van vorige week begint super Sem vandaag als keeper. De wedstrijd gaat beginnen en na een paar schoten op goal is het uiteindelijk magische Devin die op een sublieme wijze de bal in het net schiet en de 1-0 scoort.

foto3Dan laat Lucas zijn kunsten zien en scoort de 2-0. Maar dan laat ook de tegenstander zien te kunnen voetballen en ze scoren de 2-1. vanaf dat moment laten Milan, Freddy, Quinten, Ashley, Levi, Devin, Jaden, Lucas en Sem zien dat ze vandaag niks meer willen weggeven en na een goede individuele actie van de snelle Lucas scoort hij zelf de 3-1. nog voor rust zorgt Lucas met twee mooie acties, waarop Ronaldo jaloers zou zijn voor de 4-1 en de 5-1. de rust is aangebroken.

foto1Onze helden drinken wat verfrissende ranja. We gaan aftrappen voor de tweede helft en onze helden spelen nu in de richting van de trouwe aanhang. Na een mooi samenspel tussen Freddy, Devin en Sem is het Quinten die op een weergaloze wijze de keeper verschalkt en voor de 6-1 zorgt. In de tweede helft is Sem gaan voetballen en maken we het keepersdebuut van Levi mee. Een mooie aanval van ons wordt gestopt door de keeper, maar uit de rebound scoort onze goaltjesdief Jaden als een echte top spits de 7-1. Maar de honger is nog lang niet gestild, want onze kanjers gaan door en dynamische Devin beloont zijn goede wedstrijd met zijn tweede doelpunt en het staat 8-1. Dan krijgt Ashley de bal en met een kleine sublieme beweging zet ze Sem voor de goal, die op zijn eigen semtastische wijze de 9-1 in de hoek schiet. Weer een hele mooie aanval en Jaden scoort op een echte Messi achtige wijze de 10-1. Het slotstuk is net als vorige week voor de gastspeler en Lucas scoort met zijn vijfde goal de 11-1. Proficiat kanjers weer trots op jullie en nu op naar volgende week uit naar Roosteren.

groetjes Erwin

hallenmasters left banner