Het vroege tijdstip, de kou en de mist trotserend verzamelde de F1 zich om half negen op 't Hetjen om de tweede wedstrijd in deze competitie te gaan spelen. Als gastspeelster dit maal Meike van de F2 om ons te versterken en dat deed ze met een voortreffelijk spel en haar schitterende doelpunt. Een waardige invalster dus voor Milan als versterking vanuit het middenveld.

foto1 f1 verdediging blokDe rood-witte van Schinveld/Arx ICT F1 stonden al vroeg op het veld en leken helemaal klaar voor ons. De vorig seizoen als derde geëindigde ploeg zou ons niet zomaar een overwinning gunnen. En er moest gestreden worden, aan elkaar gewaagde teams, maar vandaag klopte het plaatje. Vrij vroeg in de wedstrijd wist Jaiden de welverdiende openingsgoal te scoren. Vlak daarna liet Schinveld alweer zien dat ze ons aankonden en sloten aan met 1-1. Vanaf het achterveld kwamen de mooiste voorzetten van max en Toon die voorin dankbaar door Finn en Benjamin gebruikt werden om druk op de tegenstander te zetten. Uit de nodige kansen wist Finn de 2-1 te maken en voor rust zette Scott ons op een comfortabele 3-1.

Na de rust bleef De Ster F1 sterk en zakte niet weg zoals wel eerder gebeurde. Het positiespel werd uitstekend uitgevoerd en daar kon Schinveld/Arx ICT F1 niet doorheen breken. De keren dat ze doorbraken liepen ze compleet vast in de verdediging. Uit de afgedwongen hoekschoppen wisten ze ook niet te scoren. Om de psychische druk nog wat verder op te voeren liep ook keeper Kevin tot 2/3 en zelfs halverwege het veld. Schinveld kwam er niet meer doorheen. Kevin nam zelfs een deel van de verdediging over waardoor Max nog een mooie kans kreeg die net doel miste. Veel kansen en een mooie strijd waar uiteindelijk gastspeelster Meike alleen nog wist te scoren.
Super gedaan jongens, en ga zo door!
Hein