Deze morgen hebben we na een korte winterstop en enkele vier tegen vier toernooitjes de competitie weer hervat. Om maar meteen goed te beginnen stond vandaag de lastige uit wedstrijd op het programma tegen aartsrivaal Haslou. Onder een luid muziekje komen onze helden het veld op. Vandaag krijgen we ondersteuning van twee toppers van de F4 namelijk de broers Dion en Mika.

De wedstrijd gaat beginnen en na een mooie pass van Ashley is het Dion die meteen zijn visitekaartje afgeeft en op een sublieme wijze scoort hij de 0-1. Haslou schakelt een tandje bij en schiet op goal, maar met een katachtige reflex houdt Mika zijn doel schoon. Dan is het Levi die met een mooie pass Sem diep stuurt die vervolgens op een Semtastische wijze de 0-2 scoort. |Haslou is deze klap nog amper te boven als Sem nogmaals zijn klasse etaleert en de 0-3 scoort. ondertussen zorgen Freddy, Devin, Ashley en Milan er voor dat de tegenstander niet in balbezit kan komen. Dan ziet Dion Sem weglopen en hij geeft Sem de bal mee. Die bedenkt zich geen moment en haalt wederom de trekker over en het staat 0-4. ondertussen schiet de persfotograaf zijn camera vol met mooie actiebeelden van onze helden. De rust is aangebroken en na een verkoelende ranja gaan onze helden het veld weer op. De eerste de beste aanval na rust laat Levi zijn voetbalkunsten zien en op een manier waarop Messi jaloers zou zijn scoort hij de 0-5. ook krijgt Haslou een paar kansjes, maar Sem die van plek heeft geruild met Mika houdt zijn doel schoon. Dan stuurt Dion Jaden diep, die op een werkelijk sublieme manier de keeper volledig kansloos laat en de 0-6 tegen de touwen knalt. Een extra woord van dank voor Jaden die ondanks dat hij ziek is, zijn team niet in de steek wil laten en er dus gewoon bij is. Klasse Jaden!!! Nadat eerst al onze eerste gastspeler Dion heeft gescoord, is het nu zijn broer Mika die puur op eigen kracht de verdediging omspeelt en zeer koelbloedig de 0-7 scoort. Maar dit is nog niet genoeg voor hem en hij toont nogmaals zijn klasse door ook de 0-8 voor zijn rekening te nemen. Vanaf dat moment kiest de zon partij voor Haslou en gaat recht in de ogen van onze keeper Sem schijnen die hierdoor zo verblind raakt dat de tegenstander hier drie keer van kan profiteren en zo kan terugkomen tot 3-8. Dit is dan ook de eindstand. Jongens en meisjes bedankt voor deze leuke wedstrijd en ik ben super trots op jullie en zie dat jullie steeds meer één team worden. op naar volgende week thuis tegen Doenrade.

Roger