Tijn, Jari, Mirre en Kyon hebben weer een geweldige prestatie laten zien tegen Geleen Zuid!

Ze waren duidelijk veel te groot en te sterk voor ons. Dus dan zitten er maar 2 dingen op, plezier maken en zoveel mogelijk ballen in de goal knallen!
de ster minifDat had Mirre goed begrepen. Alle 3 de doelpunten staan op naam van Mevrouw Mirre! Aan de andere kant van het veld vlogen de doelpunten om de oren. Jari en Tijn probeerden zo goed mogelijk alle ballen tegen te houden of te onderscheppen. Het is heel duidelijk dat de 2 vrienden goed op elkaar zijn ingespeeld en hebben maar 1 blik nodig om elkaar duidelijk te maken wat ze van elkaar verwachten!
Kyon was nog half ziek, maar wist een aantal dribbelmomenten te pakken waar hij heel trots op is.
Wel balen als die rode steeds weer de bal afpakken! ( woorden van Kyon )
De 3 heren en dame hebben geweldig voetbal laten zien.
Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3 - 15 in het voordeel van FC Geleen Zuid.

Evita

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen