In een koud en nat Meers beginnen op zaterdag 20 februari 2016 de mini f spelertjes aan de eerste  oefenwedstrijd. Voor Tijn, Jari, Mirre, Kane en Kyon was het een spannende ochtend. Tijn en Jari hebben al eens mee gespeeld bij een wedstrijd, maar voor Kyon, Mirre en Kane was het echt de eerste keer dat ze een hele wedstrijd zouden spelen. Kane vond het erg spannend en besloot vanaf de kant mee te kijken hoe zijn medespelers het zouden doen.

minif1Na een tikspelletje als opwarming, gingen ze vol plezier van start tegen de Havantia. Jari zorgde voor een waterdichte verdediging en onderschepte bijna alle ballen die richting het doel gingen. Tijn maakte zowel achterin als voorin geweldige acties. Ook hield Tijn samen met Jari het overzicht van het veld goed in de gaten. Daardoor kregen Mirre en Kyon de kans om ook kennis te maken met de wedstrijden. Mirre had al snel de smaak te pakken en maakte maarliefst 4 doelpunten! Zodra de bal aan haar voeten is, komt er een grote lach op haar gezicht en gaat ze richting doel. Kyon hielp haar bij 2 goals door een mooi steek balletje tussen 2 spelers van Havantia door de schieten!

Bij rust was het 2 – 4 in het voordeel van De Ster.

Na even uitrusten gingen ze heel enthousiast weer verder met de wedstrijd. Al snel kwamen ze weer op de helft van Havantia. Zowel Tijn als Mirre dribbelden de bal met veel plezier het doel in! Weer zorgde Jari voor een aantal mooie reddingen achterin het veld. Kyon vond vooral zijn mouwen erg lang! Daardoor was hij de bal af en toe kwijt. Als Kyon de bal weer gevonden had, ging hij er met overduidelijk enthousiasme achteraan! Kane wacht op de volgende thuiswedstrijd om zijn debuut te maken als topspeler. Dan neemt hij alle doelpunten voor zijn rekening.

Het was een koude, natte, maar vooral super leuke wedstrijd tegen de Mini F van Havantia

Uiteindelijk was de eindstand   3 – 7  in het voordeel van De Ster.

Evita Ritzen-Neilen      Fotografie Evita

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen