Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

De competitie voor de jeugdteams is weer begonnen. Met het 4x4 toernooi als warming-up achter de rug kijken we weer snel vooruit. Wat gaat de voorjaarscompetitie voor de verschillende teams betekenen? Wordt het een herhaling van successen of moeten juist de schouders eronder en de kansen die vorig seizoen zijn blijven liggen flink opgepakt worden. Hoeveel kampioenen mogen we er in mei bijschrijven?

We moeten er in elk geval een sportief seizoen van maken met mooi voetbal. En als je dan eens in een wedstrijd niet de punten pakt dan kun je tenminste terugkijken om een mooie pot voetbal waardoor je de teleurstelling snel zal vergeten.

foto1Oefenwedstrijd De ster F1 - Haslou F1 (1-5)

Zo geeft hopelijk een slechte generale vele uitstekende vervolg voorstellingen. Oftewel door als De Ster F1 (eerste klasser) hard op je donder te krijgen van Haslou F1 (hoofdklasser) weet je in elk geval zeker dat je er flink aan moet het komende seizoen. 
Deze oefenwedstrijd hadden de Ster jongens hard nodig. Zonder Jaiden die op oefenkamp is bij PSG, maar met de versterking uit de F2 van Warre en Espen. Zowel de eerste als tweede helft werd er veel op de helft van Haslou F1 gespeeld dus druk kon de Ster wel zetten maar de kansen niet te benutten. Haslou wist vaak met razendsnelle uitbraken ons doel te bereiken en wel trefzeker te zijn. Halverwege de eerste helft opende Haslou F1 met een treffer die Kevin net niet stevig genoeg vastklemde. Maar even later kon een oplettende Milan de gelijkmaker op zijn naam zetten door de ontglipte bal van de keeper snel in te tikken. 
foto3Helaas voor de Ster bleef het bij die treffer. 
Haslou F1 kwam nog gevaarlijk dicht bij voorsprong in de eerste helft, maar de bal trof hard de paal en bracht een gelijke stand bij rust.
Waar De Ster F1 in de rust dacht dat het wel lekker liep kreeg Haslou F1 waarschijnlijk te horen er toch nog een flink tandje bovenop te moeten doen. Na de rust kwam de Ster F1 niet meer lekker in het spel.  
De allersterksten in deze wedstrijd waren toch wel Kevin en Toon. Kevin wist een aantal reddingen uit te voeren zodat de stand niet nog dramatischer was. Toon liet zien wat een verdediger allemaal in huis moet hebben om het achterin veilig te houden. Met alle lichaamsdelen en ook zelfs een mooie kopbal niet uit de weg gaand kon hij het behoorlijk aan in de achterhoede. Maar ook de rest van het team heeft laten zien dat ze wel weten waar ze mee bezig zijn. 
Nu op naar de competitie voorjaar 2016, De Ster jeugd maak er iets onvergetelijks van!

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.