Het nieuw gevormde team De ster F6 wilde hun krachten eens meten voordat de competitie gaat beginnen. Op de uitnodiging stond niet de minste club, namelijk Geleen Zuid F7/8. De Ster F6 is de miniF ontgroeid en staat daarom nog maar net met de 'voetbalbeentjes' in de F categorie.

160213F6desterDoor het 4x4 toernooi kon er niet op de kunstgrasmat gespeeld worden, maar deze handicap gold voor beide ploegen. Vol verwachting van voornamelijk de coaches betraden de geel-zwarten en de rood-zwarten het echte-gras veld. De pupillen wilde vooral spelen en waren niet zo met 'winnen' bezig. Het was uiteindelijk een leuke wedstrijd waarbij het leek dat beide ploegen goed aan elkaar gewaagd waren. Toch was het de Ster F6 die zich de meerdere mag noemen door hun mooie 6-2 overwinning.
De afgevaardigde delegatie van De Ster F6 die het applaus in ontvangst mochten nemen.
Proficiat jongens, laat dat naar meer smaken, succes!
Hein

hallenmasters left banner