Afgelopen donderdag 10 december werd er ter afsluiting van de najaarscompetitie een oefenwedstrijd tussen de Ster F1 en F2 gespeeld. Het vuurwerk op de parkeerplaats, waar wij alleen de rook van meekregen, zorgde voor een grande opening van deze wedstrijd. De teams stonden met 9 man tegenover elkaar om niemand in de kou te laten staan.

foto1
In het donker van de avond gingen de twee 1e klasse spelende teams een onderlinge krachtmeting aan. Gedurende de gehele wedstrijd was duidelijk dat beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Er werd keurig gespeeld waarbij de spelers elkaar vaak wisten te vinden. Hier en daar werd soms even voor die eigen goal gegaan maar net die pogingen mislukte allen. In de eerste helft werd de openingstreffer uit een hoekschop gehaald. Uit de voorzet van Max wist Jaiden scherp te raken.
Met deze 1-0 ging deze wedstrijd ook de rust in.

De tweede helft werd door de F2 de druk meteen opgevoerd. De gelijkmaker liet dan ook niet lang op zich wachten. De verdediging heeft zich te ver naar voor laten lokken en met een strakke bal op Espen wist deze zich geheel vrij te spelen het doel te bereiken. Finn kon deze aanval in zijn eentje niet afslaan en de gelijkmaker was een feit. In de rust had de F1 de keeper gewisseld: Kevin was de tweede helft veldspeler en Finn mocht zijn kunsten laten zien die hij tijdens de keeperstraining geleerd had. De rest van de wedstrijd waren er nog wel een aantal gevaarlijke momenten die hij allemaal aan kon.
foto2Het leek er even op dat de 1-1 de eindstand zou worden. De aanvallen gingen over en weer maar eindigden telkens in de handen van de keepers of misten doel. Het leek alsof er veel op de helft van de F2 gespeeld werd, maar de lange ballen van keeper Devin waren zeer gevaarlijk. Het zorgde menig keer voor lange lucht duels. Hij liet zien dat hij de vele aanvallen goed de baas kon.
foto3
Inmiddels ver in de tweede helft wist Max uit een korte aanval onverwachts de 2-1 te scoren. Niet veel later, vlak voor het eindsignaal, kon Mudasir een eenvoudig treffer maken omdat zowel keeper als verdediging van de F2 door een aanval vlak ervoor compleet buiten het doel stonden. Deze 3-1 was tevens de eindstand.
foto4Door alle onderlinge strijdjes om de bal, het nette samenspel en de vele aanvallen werd het een heerlijk avondje voetbal.
Hein

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen