Het zit erop voor de jongens. De najaarscompetitie als F1 in de eerste klasse is voorbij en met een zesde plek mag het team best tevreden zijn. Ter afsluiting werd er thuis gespeeld en kwam Geleen Zuid F2 op bezoek. De teams stonden tegen elkaar aan in de ranglijst dus moesten aan elkaar gewaagd zijn. Maar het werd een doelpuntenregen voor de Ster F1.

Voor de afwisseling was het niet Benjamin die het openingsdoelpunt scoorde. Deze wedstrijd waren het de twee spitsen Milan en Finn en verdediger Mudasir die alle 8 goals voor hun rekening namen.  Kort na het eerste fluitsignaal zag Finn een mooie opening in de verdediging van Geleen Zuid F2. Hij wist deze met overtuiging te benutten en de 1-0 was een feit. Er werd weer flink op de helft van de tegenstander gespeeld en daarmee behoorlijke druk gezet. Af en toe was er een snelle uitbraak van de gasten maar zonder echt gevaar op te leveren strandde elke doelpoging in de verdediging. Keeper Kevin vroeg vlak voor rust zelfs of hij zijn tablet mocht halen dan had hij ook wat te doen. Daar was Toon mede schuldige aan zodra de bal in zijn gebied dreigde te komen leek het alsof hij aan de bal geplakt zat en pas los liet als hij iemand kon aanspelen.
F1 1
Maar goed, de strijd ging verder en nadat Finn de 2-0 had gemaakt dacht Mudasir dat het zijn beurt maar eens moest zijn. En zo maakte hij in de eerste helft meteen zijn hattrick. Jaiden was in topvorm. Zijn verdedigingswerk was uitstekend en ook Benjamin verzegelde de rechterflank met mooi verdedigingswerk waardoor de gasten niet tot scoren kwamen. Met 5-0 op de teller kun je relaxed de rust in.
F1 2Maar je kunt verwachten de Geleen Zuid F2 zich niet gewonnen gaf. Meteen na rust merkte je dat ze vol energie het spel weer in gingen. Een gevaarlijke maar zeer mooie doelpoging werd gered door Kevin, vol met de handen de bal terug het veld in waar Max met een paar mooie passes de bal tot voor bracht en hem afspeelde aan Milan. Die beloonde deze voorzet door hem met een goal te verzegelen. De aftrap daarop werd door Geleen benut om zeer snel naar de goal te spelen. In eerste instantie werd de aanval afgewend maar door het grote aantal spelers dat vlak voor Kevin stond kwam de verwarring en rolde de bal over de lijn. Nipt, net, bijna niet te zien omdat Toon hem nog uittrapte. Maar de scheidsrechter floot terecht en Geleen was eindelijk van de 0 af.
Scott voelde zich nog niet 100% maar dat was tijdens de wedstrijd niet te merken. Hij kwam helaas niet tot scoren vandaag maar wist wel voortdurend voor druk te zorgen op de tegenstander. Een aantal aanvallen eindigden vroegtijdig bij hem.
Het was even later opnieuw Finn die scoorde en daarmee zijn hattrick maakte. Geleen Zuid F2 ging steeds feller op zijn spitsen spelen en De Ster F1 moest er aan herinnerd worden dat de strijd nog niet gestreden was. Met nog 10 minuten in de tweede helft te spelen waren er pogingen en kansen te over. Max wilde zo graag nog een goal maken, maar ondanks een paar schitterende uitbraken en snoeiharde schoten op doel wilde ze er niet in.

F1 3

Even later werd een aanval op Geleen door Milan keurig afgemaakt. Nadat de keeper de bal binnen een paar seconden enkele keren buiten wist te houden bedacht Milan zich geen seconde toen de bal voor zijn voeten belande.
Mudasir probeerde nog met een mooi hakje de bal in het doel te krijgen maar die poging mislukte. Gezien de score werd hem die stunt niet kwalijk genomen.
Hier en daar door een slordigheidje wist Geleen Zuid F2 vlak voor einde nog twee maal te scoren. Maar met 8-3 op de teller was het een mooie afsluiting van deze competitie.
Super gedaan allemaal!
Hein

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht