Vandaag moesten onze toppers een uit wedstrijd naar Obbicht, de aanstaande kampioen. Deze ploeg maakt gemiddeld twintig goals per wedstrijd. We waren dus van te voren gewaarschuwd. Onze sterren kleedden zich om en focusten zich op deze wedstrijd. Ze gaan het veld op en dan lijkt het veld meer het decor voor een modderworstelwedstrijd dan voor een voetbalwedstrijd. Dat men hier op voetbalt is niet te geloven.

Obbicht de sterf51

Ons team staat klaar en na een tactische omzetting door Levi achterin neer te zetten, gaan ze van start. Vol goede moed en onder aanvoering van een zeer gedreven Levi gaan ze vol op de aanval. We creëren enkele kleine kansjes, maar ook Obbicht deelt enkele speldenprikjes uit. Bij ons in het doel laat Kaylo zien dat hij van zijn doel een onneembare vesting heeft gemaakt. dan weet Kayleigh met een weergaloze lob van de keeper te verrassen en ons allemaal te laten juichen voor de 0-1. Dit was ook zeker verdien, daar onze toppers tot op dat moment de betere ploeg waren. ook onze drie powergirls Kayleigh, Freddy en Ashley laten zien heel veel plezier in het voetbal te hebben. Onze verdedigers Levi, Milan en Quinten vormen samen met onze keeper Kaylo een blok beton die niet te slopen is. Op het middenveld nemen Devin en Sem het heft in handen en verdelen het spel als verleerde profs. Voorin zorgen Kayleigh, Freddy, Jaden en Ashley voor het nodige gevaar. Het wordt rust en het staat 0-1. de ouders gaan zich opwarmen aan de koffie en de kids naar het kleedlokaal voor wat tips voor de tweede helft.

Obbicht de sterf52

De tweede helft begint en ook bij Obbicht is het kwartje gevallen. Ze verplaatsen het veld een beetje. We zijn amper beginnen of via een scrimmage voor onze goal word onze keeper Sem verrast en staat het 1-1. Onze toppers gaan nog harder er tegenaan en over en weer zijn er kansen. Het lijkt dan ook op een gelijk spel af te gaan. Wat ook zeer verdient zou zijn. Helaas heeft Obbicht het kampioensgeluk en scoren ze nog de 2-1. Dit is ook de eindstand. Hiermee sluiten we de eerste seizoenshelft af. Ik wil onze toppers bedanken voor alle leuke wedstrijden, maar vooral voor de leuke team sfeer die het team uit straalt. ook de trainers Roger en Dennis bedankt voor de goede zorg en begeleiding.
Obbicht de sterf53
Ten slotte ook de ouders bedankt voor de leuke en sportieve sfeer langs het veld. Hopen dat de tweede seizoenshelft net zo leuk wordt. Ben weer ontzettend trots op onze toppers!

Fijn weekend iedereen!

Erwin Wolfs

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht