Op zaterdag 28 november was het eindelijk zo ver, de grote kampioenschapswedstrijd voor de mini F. Om half 9 verzamelen in Elsloo want het kampioenschap was dit jaar tegen Stein zuid.

Om kwart voor 9 gingen onze miniboys met hun trainers ( Evita, Ivo, Ewan, Mickel en Jorg) het veld om zich lekker warm te lopen ( de spelertjes wel te verstaan dan hé ). Om 9 uur werd het startsein gegeven en mochten ze beginnen aan de wedstrijd

foto1Het ooit zo gevreesde Haslou werd in de eerste minuten duidelijk gemaakt dat ze geen schijn van kans maakte tegen de kampioenen uit grwoat Stein.

In de basis starte de volgende helden welke ik nog graag aan jullie voor wil stellen:

• Luuk Dewaide, geweldige traptechniek en inzicht, de Lasse Schöne van Mini F

• Mayson Grommen, onze onverzettelijke vedette, mister Feyenoord Dirk Kuijt

• Mika Janssen, onze zeer begaafde technicus in het hart van het team, de Messie van
    t Hetje

• Levi Snackers, onze coole killer in de 16, een kruising tussen Arjan Robben en zijn befaamde eigen pap.

• Levi Hecker, de stofzuiger in het elftal, alias Fernando de commando

• Vince Moors, onverzettelijke teamspeler, de Xavi Alonso van onze sterrendragers

• Stefan Jansen, de nieuwe Iker Casillas in wording, daar gaat de penningmeester nog veel geld aan verdienen.

• Jesse Aarts, unne rasechte Steindenaar, net es ziene pap en Huub van de spar alles op zien "elf en dertigste" maar dan mit talent.

• Tijn Theunissen, tot voor kort met lange haren alias John de Wolf (let op uch dochter)

• Aiko Bereklauw, ozze Eigen Mephis Depay, met een bietje peper kos he nog wel eens de verrassing gaan weure in de veurjoarscompetitie.

foto2Zelfs tegen een elftal met de zwaar geblesseerde Levi H maakte ons kleine broertje geen enkele kans. Hij speelde met 1 been maar het was ons duidelijk wat een bikkel.

De ene goal naar de andere werd gemaakt door onze Mini’s wat uiteindelijk resulteerde in een mooie stand van 30-4 voor de jongens van de ster. Ondanks enkele spelers hun officieel wedstrijddebuut maakte: Kyon met zijn verwoestend schot, Jari Quadvlieg (ja zoon van...) die stond te spelen alsof hij al vele jaren in de basis stond en Kane die zo zenuwachtig was dat zowat bevroor op het veld maar zelfs dat kon de pret niet drukken. Dit trio werd aangevuld door Ryan onze Belgische knuffelmarokkaan waar we nog veel van gaan horen de komende jaren!

Het penalty schieten volgde hierna nog en daar werden ook ontzettend mooie doelpunten gemaakt door onze kanjers. Och hie lukte het Stein Zuid nauwelijks om ozze keeper te versjalke.

Een half uurtje later arriveerde onze kampioenen met hun trainers en werden ze vol enthousiasme met luid gejuicht onthaalt door andere spelers, trainers, publiek, broertjes, zusjes, ouders, familieleden enz enz .

De jongens werden gehuldigd en kregen een mooie welverdiende medaille.

Daarna waren er broodjes en knakworstjes voor iedereen. De ouders van Jesse hadden gezorgd voor een overheerlijke taart. Het was dus smikkelen en smullen.

Onze mini F jongens met hun trainers mogen ontzettend trots zijn op wat ze hebben bereikt in deze korte periode. Heel sportief, veel inzet en een goede team spirit.

Chapeau, klasse jongens
Namens ons allen, Silvia

De zegetocht in het eigen stadion

Het feestgewoel na de wedstrijd.

Ook de trainers zijn zo goed en kwaad mogelijk in beeld gebracht. Ivo Hekker, Mickel Grommen, Evita, Jorg Berenklauw en u kijkt op de gruwelijk gespierde rug van trainer Ewan Snackers