Na een zware najaarscompetitie is dit het eerste team dat zich kampioen najaar 2015 mag noemen. Na alle inspanningen van het afgelopen halve jaar werden de kersverse Ster spelers beloond met een overdaad aan taart en lunch en mochten ze het goud om de nek hangen.
Proficiat jongens!

team

Juichen geblazen voor de allerjongesten van De Ster. Heerlijk om je voetbalcarrière als kampioen te beginnen. Dat neemt niemand je meer af.

eten

Hopelijk smaakt dat naar meer voor de jongens, zodat ze na de winterstop er weer helemaal voor gaan.

medaille

Misschien niet de eerste, maar het went snel zo'n medaille om je nek!

Nogmaals super gedaan en namens de gehele Ster: Proficiat!

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen