Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Bij opkomst leek het voor onze jongens een zware strijd te worden. Maar tegen een ploeg die één plek hoger staat moet het een mooie wedstrijd kunnen worden. En dat werd het, de jongens hebben zich stuk voor stuk bewezen en een 7-tal zeer verdienstelijke doelpunten afgeleverd waarmee de winst overtuigend gehaald werd.

1opening
In de vrieskou met een lekker winterzonnetje waren het alleen Jaiden en Max die met blote benen het veld op gingen. Wie weet was dat toch voldoende om de juiste eerste indruk op de tegenstander te maken.
 
2actieHij heeft er inmiddels patent op, maar Benjamin wist wéér de openingstreffer te maken. Zowel voor als na de rust was het eerste doelpunt voor De Ster F1 van zijn voet afkomstig. Alsof hij daarmee even een voorbeeld wilt geven van "zo doe je dat".  
Kevin had even een beetje extra aanmoediging nodig om op gang te komen. En na de gelijkmaker door De Groene Ster F2 moest hij ook weer even op scherp gezet worden. Maar vanaf dat moment heeft hij de hele wedstrijd bewezen dat hij op de juiste plek staat. Soms overmoedig en soms onterecht aan zichzelf twijfelend wist hij de nodige keren de bal uit het doel te houden. Maar ook bewees hij zichzelf dat intrappen geen probleem voor hem is. Want hoewel Kevin het druk had liet hij overtuigend zien dat hij de situatie onder controle had. 
Nog voor de rust wist Mudasir met een snelle reactie zijn doelpunt te halen. En vlak daarna volgde nog een mooi voorbeeld van teamwerk, uit een inworp werd de bal netjes over gespeeld tussen de Ster spelers waarna Milan de bal uiteindelijk in zijn gebied kreeg aangeleverd. Door vervolgens ook nog te scoren toonde hij aan dat samenwerken loont!
4mooieactie
3benjiNa de rust zag je dat de Groene Ster F2 veel energie had verbruikt om de eerste helft door te komen. Dit betekende echter niet dat ze nalieten om vlak na de rust de 2-3 te maken. Zowel de verdediging als de keeper waren verrast en werden hierdoor weer op scherp gezet. Concentratie was nodig. Nadat Benjamin opnieuw had laten zien hoe er gescoord moest worden kwam de Ster F1 weer goed in het spel en gaven dat niet meer af. 
Onder de noemer van 'hoe groter de afstand hoe mooier het schot en des te lekkerder de goal' wist Jaiden zeer verdient de 2-5 te maken en daarmee de genadeklap uit te delen. Even later liet Jaiden zien dat het geen kunstje was maar aangeboren talent, door nog een treffer te maken en De groene Ster F2 het nakijken gaf. Aangezien De Ster F1 iets met de "7" in de uitslag heeft regelde Finn die treffer ook nog even. Omdat Finn ook de gehele wedstrijd voor de winst gevochten had was dit doelpunt op zijn naam meer dan verdient. 
5feestje2-7 winst, overtuigend, verdient en dus uiteindelijk alle reden voor een feestje! (waar de tegenstander niet zo blij mee was)
Hein

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.