Zaterdag 21 november stond de topper tegen Ivs/ Urmondia F3 op het programma. We waren van tevoren gewaarschuwd voor deze tegenstander, ze hadden tot vandaag alle wedstrijden gewonnen. Vol goede moed stapten we het kleedlokaal in en na een goede peptalk van trainer Roger gaan de jongens en meisjes gedreven het veld op, waar de tegenstander ons al staat op te wachten.

Al snel na de aftrap blijkt dat deze ploeg niet voor niets bovenaan staat, met goed samenspel laten ze de bal rond gaan en na zo een 6 minuten staan ze dan ook met 1-0 voor.

Hierna lopen ze snel uit uit na 2-0 en 3-0. We krijgen wel enkele kleine kansjes maar de beste kansen zijn voor de thuisploeg.

Mede door het goede keepen van Kaylo scoren zij voor rust nog maar 1 keer en staat het 4-0.

Ons team blijft vechten en dat leidt nog voor rust tot een verdiende treffer gemaakt door Devin de rust wordt bereikt met 4-1.

In de rust gaan de ouders proberen te ontdooien maar onze toppers laten zich niet kennen en gaan na een lekkere koude limonade ( brr bij een gevoelstempratuur van –12 graden) weer vol aan te bak in de 2de helft.

Toch maakt de kou zich in de 2 de helft meester van ons team. Ondanks de kou pakken ze zich samen en en gaan er tegen aan als en echt team.

Helaas scoort de thuisploeg nog snel 2 keer en staat het 6-1 Gelukkig laar ook onze 2 de keeper Sem blijken het keepersvak zeer goedd te verstaan en houdt hij nog de nodige ballen tegen.

Echter ook hij kan de 7-1 niet voorkomen. De laatste actie is voor Devin die de 7-2 eindstand op de borden schiet.

Ondanks deze nederlaag ben ik super trots op onze toppers. Deze tegenstander was duidelijk een maatje te groot.

Op naar de volgende wedstrijd

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen