Wedstrijdverslagen

Van Haslou F1 werd tijdens de Bekerwedstrijden nog ruim gewonnen hoewel het op dat moment ook al een wedstrijd was waar de ploegen bewezen aan elkaar gewaagd te zijn. Dat zorgde ook dit keer weer voor mooi voetbal. Haslou F1 was gretig op een overwinning en zette het spel op hoog tempo in.

Hoog tempo vanaf het begin.
snel spel
mooie kopbal maxMooie kopbal van Max.
 
In de eerste helft gingen de krachten over en weer. Er waren mooie kansen aan beide kanten. Het was Kevin die zeer verdienstelijk de bal een aantal keren uit het doel wist te houden. Een hoekschop voor Haslou F1 werd de openingstreffer. Door de snelheid waarmee deze genomen werd lieten onze jongens zich verrassen. Een kleine aanmoediging was nodig om de jongens weer op het spel te laten concentreren. En die concentratie had Jaiden zeker. Tijdens een aanval voor doel van Haslou F1 wist de keeper de bal een aantal keer mooi uit het net te houden, maar de bal bleef in het spel. Na wat heen en weer gepingel wist Jaiden door op zijn plek te blijven de bal de juiste tik te geven. 
Met 1-1 de rust in tekende voor deze wedstrijd. De ploegen waren uitstekend aan elkaar gewaagd.
 
Na rust wist Scott weer op het juiste moment de bal voor doel aan te nemen en met overtuiging het net in te werken. Haslou F1 werd weer feller en even later volgde dan ook de gelijkmaker. Het was vervolgens weer Jaiden die met mooi spel de voorsprong bezorgde. Deze 3-2 moesten ze niet meer uit handen gaan geven. Maar het was opnieuw Haslou die vol in de aanval een gelijkspel afdwingen. Deze 3-3 had (ook volgens de trainers van Haslou) de eindstand moeten zijn. 
 druk op doel
Gevaarlijke momenten voor het doel van Haslou.
Maar de scheidsrechter was compleet de tijd kwijt en liet uiteindelijk meer dan 6 minuten doorspelen. Je merkte zelfs aan de spelers dat ze doorhadden dat de wedstrijd klaar moest zijn. Maar in deze onterechte verlenging, die als blamage de boeken in mag, wist Haslou F1 nogmaals uit een hoekschop te scoren. Toen wist de scheidsrechter wel zijn fluitje te vinden en blies het verlies van 3-4 af. Heel jammer want deze ploegen hadden met dit schitterende voetbal een gelijkspel verdiend. 
Hein
ingooi max

 

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.