Wedstrijdverslagen

Het tij moest nodig keren om de jongens te doen geloven dat ze goed voetbal leveren. En eindelijk tegen DVO F2 kon de Ster F1 weer volop laten zien dat ze in staat zijn mooi voetbal te kunnen leveren. Na het openingsschot, binnen enkele minuten wederom door Benjamin, bleek in deze wedstrijd de tegenstander wel onder de indruk en wist zelf geen indruk meer te maken op de Ster F1.

Na het debacle thuis tegen VV Schaesberg F1 vorige week weet je niet meer wat je moet verwachten van het team. Het was de jongens duidelijk dat die wedstrijd wel heel belangrijk was om de punten te pakken om nog een plek in de top 5 te kunnen behalen. Dit lieten ze zien door in de eerste minuten van de wedstrijd al hun krachten te tonen aan VV Schaesberg F1. Er werd goed druk gezet en door vooral op de speelhelft van de tegenstander aanwezig te zijn kwamen er ook een aantal mooie kansen die helaas allemaal doel misten. Het was Benjamin die de openingstreffer weer op zijn naam kon schrijven. Deze 1-0 was ook meteen de ruststand. Na de rust kwamen de jongens niet meer in topvorm hoewel Kevin een paar zeer gevaarlijke aanvallen op tijd kon stoppen. Toch wistVV Schaesberg F1 met 1-4 de wedstrijd te beslissen. 

toon ouderwets verdedigingswerkMaar dat was vorige week. 
Terug in de wedstrijd tegen DVO F2 wist even later Jaiden de 0-2 binnen te schieten. De laatste weken lukte het steeds net niet om de bal binnen te krijgen maar wist Jaiden wel voor de nodige druk voorin te zorgen. Deze goal was dus extra verdient. Misschien ook een beetje vanwege het late tijdstip dat er gespeeld werd (11:30 uur) was ook Mudasir in topvorm en maakte voor rust 2 treffers en gingen we royaal de rust is. 
 
Maar goed, de laatste weken was het na rust gedaan met het team. Deze week pakte dat anders uit. Ondanks hier en daar wat gemor over de positie gingen ze vol goed moed en met plezier het veld weer op. Maar daar kwam hij dan toch, meteen na enkele minuten dat de tweede helft oud was ontstond er enige twijfel bij de verdediging. De bal naar voor of even terug naar de keeper. Die twijfel was voor DVO F2 voldoende en gebruikte de fout om de bal een extra tikje na te geven en daarbij glipte de bal bij Kevin letterlijk door de vingers. Toch dit keer merkte je aan de jongens van de Ster F1 dat ze inzagen dat dit niet veel te betekenen had en pakten de wedstrijd meteen weer op. Door goed verdedigingswerk kwam de bal bijna geen enkele keer bij Kevin. Die paar maal dat dit wel gebeurde leverde Kevin prima keeperswerk. 
 
Met een assist die zo uit de schoolbanken kwam leverde Scott een keurig aangespeelde bal voor de voeten van Finn. Zonder enige twijfel werd de 1-5 het net in gewerkt. Vervolgens gebeurde er iets dat niemand kon verwachten en wat we vanaf nu als nieuw wapen zullen gaan inzetten. Een lichte aardbeving ontbrak er nog maar net aan, de loeier die Scott op de bal losliet en met een boog over bijna alle spelers inclusief de keeper van DVO F2 in een sierlijke beweging het doel in ging. Chapeau voor deze treffer Scott.
zoveel geweld 
Daarna deed de Ster F1 er nog een schepje bovenop door met bijna het voltallige team op een meter voor de goal van DVO F2 te gaan spelen. Deze druk is zelfs te groot voor de besten der aarde en met een tikje van Finn werd door DVO F2 de eindstand met een eigen goal bepaald. (1-7)
feest scheids tijdEen feestje dat terecht werd gevierd en waarbij het heerlijk is om de scheidsrechter op zijn klokje te zien kijken hoe lang deze ellende nog gaat duren ;)
Hein

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.