Bij de De Ster F1 begint de tijd te dringen willen ze nog in de top 5 eindigen dit seizoen. De eerste 10 minuten tegen EHC/Heuts F1 was er alle vertrouwen op een goede afloop, de tweede tien minuten begon alle vertrouwen op een eerste winst.

Omdat de F1 de oude F5 is hierbij een kleine combinatie door het plaatsen van het verslag van een enthousiaste papa van de F5:
Vandaag stond de beladen derby tegen Haslou op het programma. In een kolkende voetbal tempel was het na een bloedstollende eerste helft 1-1. In de 2de helft was er een weergaloze show van onze jongens en meisjes met een mooie 5-2 overwinning als gevolg !!! super trots op onze jongens en meisjes. gr papa van Ashley

Verder met de F1....
web1
Er werd stevig samengespeeld en door mooie combinaties werd er flink druk op de ploeg uit Hoensbroek gezet. Bij aantreden leek EHC/Heuts F1 erg grote spelers in het veld te hebben, maar qua leeftijd moet het geklopt hebben. Het kwam nog niet vaak voor dat De Ster F1 de kleinere leek. De jongens zouden er flink aan moeten om dit aan te kunnen. Maar ditmaal leken ze zich niet geïntimideerd te voelen door de tegenstander. Hoewel het wedstrijdritme bij EHC/Heuts F1 hoger lag kon De Ster F1 het goed aan. Aanvallen werden onderschept, schoten op doel werden -soms op wonderbaarlijke wijze- door Kevin gestopt en tegenaanvallen werden snel uitgevoerd na baloverwinning.
web2
mooie redding voor EHC/Heuts F1 door harde kopbal over het doel
Mudasir zette de mooie 0-1 opening al na enkele minuten speeltijd op het scorebord. Hij wist op snelheid langs de verdediging te komen en de bal mooi het net in te schieten. Vol vertrouwen werd deze winst op het veld gevierd terwijl langs de lijn werd gevreesd dat dit EHC/Heuts F1 wel eens kon aanzetten tot een stevig tegenoffensief. Maar die bleef de eerste helft uit. Er werd nog wel een gelijkmaker gescoord voor de rust, maar het werd opvallend hoe veel EHC/Heuts F1 de bal uit schoot als verdedigingspoging. Hun spel oogde zelfs wat rommelig in de laatste 5 minuten. Een wisseling in de opstelling van De Ster F1 leek eerst vreemd tegen zo'n sterke ploeg maar bleek toch zijn vruchten af te werpen.
web3
 Een van de vele hoeschoppen die EHC/Heuts F1 afdwong. Deze ging net over en eindigd boven op het net.
Nu was het de kunst om onze jongens in de rust genoeg moed in te praten dat de tweede helft net zo gespeeld zou worden om een grote kans op winst te maken. Maar waar EHC/Heuts F1 als herboren het veld in kwam leken onze jongens niet meer in de wedstrijd te staan. Het spel was er af en toe uit. EHC/Heuts F1 had regelmatig vrij spel en De Ster F1 wist soms geen controle over de bal te krijgen. De teller liep op tot 7-1 terwijl onze jongens wel leken te vechten voor nog een doelpunt, maar het gewoon te kort kwam. Vlak voor het einde werd Banjamin in een aanval binnen doelbereik gevloerd en kreeg een penalty die hij vakkundig in schoot.
penalty
Deze was hem meer dan gegund omdat hij de hele wedstrijd gestreden heeft voor zijn doelpunt maar het er ook voor hem niet in zat. Met 7-2 konden we weer naar huis zonder punten.
web4Het spel van De Ster F1 is mooi, de jongens doen hun best om een goed spel te spelen. Waar de aandachtspunten zitten begint ook duidelijk te worden. Dat ze eerste klasse kunnen spelen? Wat het spel betreft wel, de kracht begint nu erg belangrijk te worden. Door de herfstvakantie is er even rust wat de wedstrijden betreft, dan snel herpakken en voor de top 5 strijden. Succes mannen! Het vertrouwen van langs de lijn hebben jullie.
Hein
web5
Mudasir in gevecht om de bal.

hallenmasters left banner