De wedstrijd tegen FC Kerkrade-West F1 zou een zware worden, een hele zware. Voorbereid op het ergste stonden ouders langs het veld en de spelers op het veld klaar voor wat er komen ging. Met een intensieve warming-up probeerden de trainers de spelers beter bij de les te krijgen. En dat leek zijn vruchten af te werpen.

f1web1 151010
Na twee wedstrijden kon je al aan het aantal doelpunten zien dat FC Kerkrade-West F1 een serieuze tegenstander is. Nul doelpunten tegen geeft te denken. Maar daar heeft De Ster F1 vandaag mee afgerekend.
f1web3 151010Na diverse dreigingen begonnen de goals echt binnen te vallen. Voor de rust liep de teller van Kerkrade op tot 4. Op dat moment moet Milan het genoeg hebben gevonden en met een solo spurt wist hij dicht genoeg bij het doel van Kerkrade te komen om De Ster van de 0 af te halen. Met 1-4 de rust in.
De rust werd in de kleedkamers doorgebracht waar de coaches de spelers voorbereiden voor wat er van hun na de rust verwacht zou worden. Na de rust wist FC Kerkrade-West F1 alweer snel een doelpunt binnen te slepen. Maar ook Milan wist, ditmaal zeer vakkundig geholpen door Finn en Mudasir, weer een mooie treffer te maken.
f1web2 151010Met 2-5 als eindscore hebben we het achteraf gezien helemaal niet zo slecht ervan af gebracht. De schade had veel groter kunnen zijn. We hadden een beetje geluk dat Kerkrade erg slordig op doel speelde waardoor de meeste ballen ruim over gingen. Maar goed dat was hun manier van spelen en daar hebben wij een zeer mooi spel tegenover gezet waarin goed werd samengewerkt en het team elkaar voldoende wist te vinden.