Wedstrijdverslagen

Aan het weer zal het niet gelegen hebben, dat was prachtig. Net als het voetbal dat we zeker in de eerste helft te zien kregen. De krachten van Sittard F1 en De Ster F1 gingen mooi gelijk op.

web1f1151003
web2f1151003In bijna golvende bewegingen werd er aanvallend en dan weer verdedigend zeer mooi voetbal neergezet. Zowel Sittard F1 als De Ster F1 hadden vele kansen die uiteindelijk niet langs de keeper wilde. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd en het leek dan ook een spannende wedstrijd te gaan worden. Het was uiteindelijk vlak voor rust dat Sittard F1 wist te scoren en met voordeel de rust in ging. 
 
web3f1151003Na de rust leek het alsof De Ster vergat dat er nog een helft gespeeld moest worden. De puf was er een beetje uit. Af en toe waren er nog mooie aanvallen, maar die haalden het doel niet. Ondertussen wist Sittard F1 de fouten van De Ster F1 te bestraffen en liep de teller op tot 5-0 voordat Mudasir de nul wist weg te poetsen. Met 5-1 leek er even weer hoop te zijn dat het team zich zou samenpakken en het verlies iets kleiner zou maken. Maar nadat Sittard een vrije trap vanaf de zijlijn direct het doel in wisten te schoppen en daarmee de 6-1 binnenhaalden konden we blij zijn dat het eindsignaal vlak na de inmiddels 7-1 klonk. 
 
Dit lijkt ernstig, maar dat ze kunnen spelen hebben ze meer dan voldoende bewezen, zeker als je de eerste helft analyseert. Daar werd prachtig voetbal gespeeld en was het een behoorlijke krachtmeting met Sittard F1. En daar is hoop uit te putten. De jongens moeten elkaar meer gaan vertrouwen, nog meer elkaar aan durven te spelen en beter zicht op spelverloop gaan krijgen. We zijn net begonnen en er kan dus nog van alles gebeuren. Het is niet de eerste keer dat dit team ons doet verbazen en verassen.
Volgende week spelen we thuis en dan maken we de teamfoto. Dan kan iedereen weer zien wie er in dit prachtige team speelt.
[Hein]
web4f1151003

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.